Son Gratis Ve Watsons İndiriminden Aldığım Ojeler ( Rimmel London & Wet'n Wild )

 Merhaba
Bugün sizlere son indirimlerde aldığım ojeleri ve ojeler hakkında düşüncelerimi paylaştığım bir yazı ile günaydın diyorum.
İlk önce Watsons Mağazalarında satılan Rimmel London markasına ait Space Dust koleksiyonunun ojelerinden bahsedeceğim.
Daha önce 007 Shooting Star adlı gümüş ışıltılı ojesini almıştım. Evet simli ojeleri çıkarması zor ama ben bu ojeye aşık olunca diğer renklerini de almaya karar verdim ve tanesi 2.99 TL den 3 rengini daha aldım.
006 MOON WALKING
Her ne kadar ışıkta lacivert gibi dursa da çok tatlı lila ve mor yansımaları var. Kısa ve küt ucu sürmeyi kolaylaştırıyor. İki katta tam örtücü. Oldukça (6-7 gün) kalıcı. Çıkarması biraz zor olsada severek kullanıyorum. Ayrıca sürdükten bir süre sonra yarı mat hale dönüşüyor.
003 AURORA
Güzel bir koyu şampanya yada iki katta hoş bir açık kahve yansımaları olan bir oje. Yine aynı kısa küt fırça. Yine aynı kalıcılık ve yarı matlık. Severek kullanıyorum.
003 TOTAL ECLIPSE
İçinde yeşil ışıltılar barındıran ve sürünce yine yarı matlaşan bir siyah rengi aslında. Kısa küt fırçası sürümü kolaylaştırsa da sanki diğerlerine göre daha sıvı gibi. Bu yüzden ancak 3. katta tam örtücü. Ama özel gün ve gecelerde vazgeçilmezim olacağı kesin :)

Sıra geldi Gratis alışverişimde aldığım ojeleri. İnanması güç ama ojelerde bile %40+%10 indirim vardı ve ojeler 3-4 TL gibi fiyatlara inmişlerdi.
WET'N WILD MEGA LAST WET CEMENT
Güzel bir çimento rengi. Ne gri ne kahve çok hoş tam sonbahar rengi. Uygun base ve top coat uygulandığında evet kalıcı bir oje. Oldukça kalın kısa ve ucu yuvarlak fırçasıyla sürümü harika. İlk katta değil ama ikinci katta tam kapatıcı.
WET'N WILD SHINE JEZEBEL
İlk katta tam örtücü hafif ışıltılar içeren harika bir kırmızı. Fırçası Flormar ojelerinin fırçasıyla aynı. Benim gibi bir kırmızı aşığıysanız kaçırmayın derim. Uygun base ve top coat kullanılırsa 3-4 gün kalıcı.
WET'N WİLD SHINE KALEIDOSCOPE
Bu oje değişik renkte ışıltılar içeriyor. Tek başına kullanabileceğiniz gibi başka ojelerin üzerine yada tırnak uçlarınıza yoğun vererek nail art olarak kullanabilirsiniz. Evet çıkarması çok zor. Ama arada sürmekten zarar gelmez :) Fırçası aynı diğer shine serisi ile aynı fırçaya ait. Üst üste uygulandığında daha yoğun simli görünüyor.
WET'N WİLD CASTING CALL
Benim için tam sonbaharlık harika bir kiremit rengi. İki katta daha örtücü ve uygun top coat ile kullanıldığından bir kaç gün kalıcı. Fırça aynı shine serisi fırçası.
WET'N WİLD MATTE TOP COAT
Aslında bu ürünü sepette görünce önce rakı beyazı bir oje zannettim ve eve gelip baktığımda oje matlaştırıcı olduğunu görünce çok sevindim. Böyle bir ürün arıyordum ama bulamıyordum. Bilmeden almış oldum. Fotoğrafta çok belli olmasa da ışıltılı kımızı ojeyi gayet güzel matlaştırdı. Severek kullanacağımı düşünüyorum.
Benim indirimlerden oje alışverişim böyleydi. Sizlerin aldığı ojeler hangileri ve memnun musunuz paylaşırsanız sevinirim. Beni instagramdan ve diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek için sayfanın alt tarafındaki bağlantılara tıklamanız yeterli. Kendinize iyi bakın hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder