Mac Velvet Teddy Lipstick Matte A83

Merhaba
Bugün bloğumda Mac'in şu sıralar pek popüler olan  Velvet Teddy rujunu yayınlayacağım.
Bu ruju almadan önce aslında yine bazı bloggerların ağız birliği etmişçesine illa alın harika çıplak dudaklar diye bas bas bağırdığı meşhur Kinda Sexy ruju almaya gitmiştim.
Aman diyim eğer benim gibi buğday tenli ve esmerseniz Kinda Sexy den bence uzak durun. Ne çıplak dudağı ya kendi dudak rengimden resmen 2 ton açıktı ve ölüden de öte bir şeye benzedim bir anda :(
Evet sarışınlarda ve kumrallarda çok hoş durabilecek güzel bir renk ama bence asla esmerlerin rengi değil.
Yine de Kinda Sexy mi alsam acaba belki gözüm nude rujlara alışık olmadığı için garipsemişimdir zamanla alışırım diye düşünürken Mac çalışanı sağolsun beni sakın bu hataya düşme diye uyardı ve devam etti. Yakışan yakışmayan herkes Kinda Sexy'ye yapışmış vaziyette oysa Mac'te daha bir çok tonda nude ruj var ve biri mutlaka sizin içindir.
İşte o an çok utandım. Yahu neden sırf birileri çok övdü diye koşa koşa almaya gidiyoruz ki? Bu durum bundan sonra benim içinde böyle. Ben övüyorum yada yeriyorum diye alıp almamazlık etmeyin.
Cem Yılmaz dediyse para sizde. Rahat olun. Gidin deneyin tester isteyin sürün sürüştürün gerekirse almadan çıkın o mağazadan. Bakın ruj 1 saat sonra da aynı renkte aynı yoğunlukta mı aktı mı bulaştı mı kurudu mu kalıcı mı değil mi? Parfüm mü sıktınız bekleyin yarına kadar kalıcı mı zamanla kokusu değişiyor mu? Ben ancak bir ürünün kendi üzerimdeki etkilerinden bahsedebilirim bundan sonra. Sonuçta kimseyi yanlış yönlendirmek istemem kimse parayı sokakta bulmuyor.
Neyse Mac çalışanı beni Velvet Teddy ile tanıştırdığında iyi ki ilk gidişimde Kinda Sexy ruju almamışım dedim. Sonuçta çekmecemde bozulup gidecekti.
Bu kadar gevezelik yeter gelelim rujun özelliklerine.
Ruj 55 TL. Mat yapıda ancak dudakları kurutacak cinsten değil. Ama dudaklarınız kuru ise bir dudak nemlendiricisiyle kullanmanızı tavsiye ederim. Rujun renk vermesi yerinde asla transparan değil. İlk katta tam örtücü. Velvet Teddy ve diğer mat serideki rujların kalıcılığı Mac'in diğer rujlarına göre bir tık daha yüksek.
Özellikle dudak kalemi ile kullanıldığından daha düzgün dudak çerçevesiyle kullanmak daha güzel sonuç veriyor. Ben çok memnunum bittikçe alırım. Tabi Mac rujların bana göre bisküvi gibi kokması çok güzel :)
sağdaki Wet'n Wild BARE IT ALL soldaki Mac VELVET TEDDY
Bu arada ben bir ruja 55 TL veremem diyenlerdenseniz eğer size bu ruja muadil olarak Wet'n Wild Bare it All rujunu alın derim renk aynı matlık aynı fiyat 12 TL civarı.
Beni instagram ve diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz. Bloğuma da abone olmayı unutmayın yakında bir çekiliş gelebilir :) sevgiyle kalın hoşçakalın...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder