Wet'n Wild 3'lü Farlarım Ve İncelemeleri

Merhaba
Wet'n Wild ürünlerinin ününü bilmeyen kalmamıştır herhalde. Yapıları renk vermeleri muhteşem. Üstelik fiyatları muadillerine göre çokta uygun. Neredeyse her far gibi bu markanın farları da maalesef toz toz oluyor. Hatta benim farlarımdan biri kenarından azıcık kırıldı.
Daha önce bloğumda Wetn Wild markasına ait 8'li far paletlerimin incelemesini yapmıştım. Okumadıysanız eğer bu bağlantıya tıklayarak o yazımı da okuyabilirsiniz.
Ama 8'li far bana çok gelir ben daha sade yada tam tarzıma uygun 2-3 farım olsun. Kaliteli ama uygun olsun diyorsanız 3'lü far inceleme yazıma hoşgeldiniz. Wet'n Wild ürünleri ülkemizde şuan sadece Gratis mağazalarında satılıyor. 3'lü farların fiyatı 14.90 TL. Geçtiğimiz günlerde Gratis Wet'n Wild markasında da %40 indirim yaparak harika bir olaya imza attı. Yani Wet'n Wild ürünlerini indirim zamanında alırsanız çok daha uygun fiyatlara almanız mümkün.
Şuan ülkemizde kaç tane 3'lü farı satılıyor bilmiyorum ama bende 4 tanesi mevcut. 8'li far paletlerinde olduğu gibi 3'lü far paletlerini de hem gece hem gündüz makyajlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Umarım Gratis daha fazla Wet'n Wild ürününü getirerek bizi daha çok mutlu eder. Wet'n Wild markasına ait rujları da es geçmeyin derim. bu bağlantıya tıklayarak rujları hakkındaki yazımı da okuyabilirsiniz. Beni aynı zamanda instagramdan da gamzecelikdemir kullanıcı adımla takip edebilirsiniz. Ayrıca sayfanın sağ tarafındaki bu siteye katılın butonuna basarak üye olabilir gelecek süprizlerden haberdar olabilirsiniz. Kendinize iyi bakın hoşçakalın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder