The Balm Shady Lady Ve Shady Lady Vol 2 Incelemesi

Merhaba
Bugün sizler için The Balm markasının iki ayrı paleti olan Shady Lady ve Shady Lady Vol 2 paletlerinin incelemesini yapacağım.
İki paleti de  Gratis'in büyük bayram indiriminden %50 indirimli alarak kendimi biraz şımartmak istedim. İyi de yapmışım.
Farların yapısı bilindik The Balm kalitesinde. Yumuşacık , pigmentasyon olarak harika , sürümü kolay... Sadece diğer farlarda olduğu gibi bu paletlerde de hafif bir toz toz olma durumu mevcut.
Her iki paketteki farlar hem far olarak hemde liner olarak kullanılabilir özellikte.
Yine her iki paketteki farlar hem gündüz hem gece kullanımı için gayet uygunlar.
Tek dezavantaj tabi dezavantaj denirse buna ; 'Caught In The Act Courtney' isimli bir far her iki palette de mevcut. Bence keşke aynı olmasaydı . Bir far bir fardır ne de olsa dimi :)

Paletlerde maalesef mat far yok. Ya az sedefli ve ışıltılı ; ya çok sedefli ve ışıltılı.
Buda aslında ışıltılı far sevenler için bence çok güzel. Farların fiyatından Gratis alışverişim isimli blog yazımda bahsetmiştim ama o yazımı okumayanlar için yeniden yazayım. paletlerin her ikisi de tek tek 37.25 TL. Yani normalde 75 TL 'ye bir palet alacakken , Gratis indirimiyle tek palet fiyatına iki palet almış oldum. Teşekkürler Gratis.
En kısa zamanda bu paletlerle yapılmış makyajlarımı da blogda görebilirsiniz. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın sevgiyle kalın hoşçakalın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder