Garnier BB Krem

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu uzun süre almak için direndiğim ama A101'de 6 TL ye görünce havada kaptığım Garnier BB Krem.
BB Kremler yada diğer adıyla renkli nemlendiricilerin en önemli özelliği cilt kusurlarını kapatırken cilde nem desteği vermek. Özellikle yaz mevsiminde aşırı sıcaklarda fondöten çoğu kişiye kalın yapılı geldiğinden çok tercih edilmiyor. Bu nedenle incecik ve az kapatıcılığa sahip BB Kremler tercih ediliyor.
Ben açık ton olanını aldım çünkü daha önce Nivea BB Krem kullanmıştım ve orta ton bile koyu ve hatta pembe alt tonlu ve gri gelmişti o yüzden açık ton aldım. Çok açık gelirse koyu gelen fondötenlerinim rengini kırarım diye düşündüm.
Başka çeşidi var mı bilmem benim aldığım normal ciltler için olanı. Benim cildimde zaten normalden yağlıya dönük.
Hafif hoş bir kokusu var. kapatıcılığı azdan azıcık yüksek ama orta değil. Bazı BB Kremler gibi ciltte ağırlık yapmıyor yada yapış yapış bir his bırakmıyor.
Bende sevdim. Ama bende şöyle bir durum var. Ben cildimdeki renk eşitsizliğinden ve bazen arda kalan kırmızı sivilce izlerinden dolayı her mevsim fondöten kullanmayı tercih ediyorum. Ama cildimde hiç bir iz leke olmadığı zamanlarda da fondöten kullanmak hoşuma gidiyor. Fondötenin sağladığı o kapatıcılığı ve pürüzsüzlüğü seviyorum.
Yaz mevsiminde de 40 derece bile olsa ya serum bazlı ince fondötenleri kullanmayı tercih ediyorum yada hiç fondöten kullanmıyorum. Yani bende çok arası yok :( Bunu sevdim diyorum ama belki de bir yerlerde mükemmel bir BB krem var ve ben onu keşfetmeyi bekliyorumdur bilmiyorum.
Sonuç olarak BB krem benim için markete köye anneme yemeğe falan yani çok uzun süre durmayacağım yada dışarılarda olmayacağım zamanlarda yüzüme canlılık ışıltı katmasını istediğimde hadi fondöten kullanmayayım zaten birazdan sileceğim düşüncesiyle kullandığım bir ürün. Yani dediğim gibi mükemmel BB kremi bulana kadar BB kremin benim için ifade ettikleri bunlar.
Yoksa bu ürünü kullandığımda sivilcelenme yada her hangi bir negatif etkiyle karşılaşmadım.
Yine de BB kremi tercih edenler için uygun fiyatına göre oldukça başarılı olan bu BB kremi tercih etmemek için bir sebep göremiyorum.
Sizin bu BB krem ile ilgili tecrübeleriniz neler paylaşırsanız severim. Sevgiler hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder