Rituel De Beaute Burun Bantları

Merhaba
İnstagramdan takip edenler bilir yaklaşık 3 haftadır hepimiz berbat bir gribin pençesine düştük. Öğretmenin uyarılarına rağmen hasta çocuğunu okula yollayan bir anne Irmak ile beraber neredeyse bütün sınıfın gripten kırılmasına sebep oldu yani. Sadece sınıf mı tabi ki hayır çünkü sırayla ben Zeynep ve eşim de grip olduk.
Bunu neden anlatıyorum çünkü bademciklerim öyle şiş ve burnum öyle tıkalıydı ki ağzım açık yatıyorum boğazlarım daha da beter ağrıyor. Ağzımı kapatıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum.
Aklıma 8 Mart Blogger Etkinliğinde hediye edilen burun bantları geliyor ama daha önce neredeyse her çeşidini çocuk olanı da dahil ailece kullanıp hiç bir sonuç alamadığımız yarısında çöpe attığımız breathe right burun bantları geliyor.
Kısa bir açıklama yetişkinler için olanını eşim kullandı. Horlamayı kesmediği gibi yarım saate burnundan çıktı. Çocuk için olanını ise Irmak'ın doğuştan bademcikleri diğer insanlara göre büyükmüş ve bu nedenle bu çocuklar horlamaya daha meyilliymiş. Doktor böyle deyince bende çocuk için olanını aldım ve tabi hiç bir faydasını görmedik ve o da yarım saatte burnundan çıktı.
Yahu ne kaybederim fırsat bu fırsat deyip açtım birini taktım burnuma.
İnanılmaz bir şekilde burnum açıldı. Ve ben sabaha kadar rahatla uyudum.
Yapısı diğerine nazaran daha büyük ve kenar kısımlarına kadar demir olmadığı için kenarlarından atmadı ve böylece sabaha kadar burnumda kaldı. Metali de daha sert olduğundan burnumu daha çok açtı. Hatta iki de bir aynaya baktım çünkü burnum kocamandı :)
Acaba tesadüf mü oldu da burnum açıldı dedim ama grip olunca eşime de denettim ve o da rahat uyuduğunu belirtince evet dedim bundan sonra eve bir burun bandı alınacaksa eğer bu kesinlikle Rituel De Beaute markasının bantları olacak.
Nerede bulabileceğinize gelince sanırım Watsons mağazalarında satılıyordu. Bende ilk fırsatta alıp koyacağım kenara. Eminim horlamaya da iyi gelir gerçi ben bunu test etmedim ama bizim burnumuz tıkalıyken çok işimizi gördü.
Rituel De Beaute markasının daha önce hiç bir ürününü kullanmamış ama özellikle siyah nokta bantlarının methini duymuştum. Bende bundan memnun kaldım. Şuan ben bu markaya karşı bir sempati oluştu ne ürün bulursam alır denerim gibi geliyor. Tabi ki tavsiyelere de açığım yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder