Mac Pressed Pigment Black Grape İncelemesi

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu bir pigment far.
Bildiğiniz üzere elimde Mac markasının 10 tane toz pigment farı var. İncelemelerini daha önce yapmıştım. Arama kısmından bulabilirsiniz.
Ama yabancı bir Youtuber'ın makyaj videosunda Mac'in sıkıştırılmış pigmentiyle yapılmış bir makyaja yine aşık olaraktan bu farı en kısa zamanda almalıyım dedim ve yine denemeden bir far daha almış oldum.
Ne yalan söyleyeyim aşkla nefret arası bir ilişkimiz var :)
Şöyle ki rengine bayıldım. Hatta renge resmen aşığım. Ne kadar uygularsanız o kadar değişik renklere bürünen bir far. Hafif uygulamada liladan çok koyu mora kadar bir skalası var.
Peki nesi beni rahatsız etti? Far toz toz olmuyor da böyle sanki krem fara fırça sokarsın da fırça batar ya içine öyle oluyor. Bir de ne yaparsam yapayım diğer toz pigment farlar gibi göz altlarıma dökülme yapıyor.
Ben uygularken göz kenarıma bant göz altıma da bantla peçete yapıştırıyorum  ki yüzüme dökülmesin :) çünkü temizlemesi çok sıkıntılı :)
Bu yüzden ıslak kullanmayı tercih ediyorum ama bu defa da az uygulayamıyorum falan değişik yani :)
Özellikle gece makyajları için harika bir renk. Ben bu rengi gümüş rengiyle beraber kullanarak yılbaşı makyajımı yapmıştım.
Bir de pembe ile kullanarak 14 Şubat sevgililer gününde kullandım.
Dediğim gibi aşkla nefret arası karışık duygular beslesem de aşk tarafım sanki daha ağır basıyor.
Serinin başka hangi renkleri var hiç bakmadım bunu alıp çıktım ama yine bir video da görüp vurulursam bir renge alabilirim.
Bu arada ürün 3gr. Fiyatı 72 TL. Evet maalesef Mac ürünleri diğer her marka gibi ülkemizde yüksek fiyatlara satılıyor. Ve hiç indirime girmiyor ama yapacak bir şey yok Mac aşkı başka bir şey :)
Sizlerin Mac markasında kullanıp mutlaka denemelisin dediğiniz ürünler neler paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder