Essence All About Nude Far Paleti

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu sevgililer günü indiriminden aldığım Essence paleti.
 Essence markası Gratis ve Rossmann mağazalarında satılan ve zaman zaman koleksiyon ürünleri ile kendinden bir hayli söz ettiren standında neredeyse her türlü makyaj ve tırnak ürününü barındıran uygun fiyatlı bir marka. Aslında sevgililer gününde Essence markasında indirim yoktu ama buna rağmen stantta 16 TL olan palet kasada 13 TL 'ye düştü.
Uzun süre alıp almamakta direndiğim far paletini almamda sanırım stantta tek kalmış olması da etkili olmuş olabilir :)
Fotoğrafa tıklayarak daha detaylı inceleyebilirsiniz.
Palette 6 tane doğal ton  far bulunuyor. Hepsi  ışıltılı veya sedefli. İçinde hiç mat renk yok.
Tozutma bana göre az seviyede. Farların yumuşaklığı orta seviyede ama nedense parmağa çok güzel gelen farlar far fırçasına gelmekte biraz inat ediyor.
Pigmentasyonuna gelecek olursam eğer bir iki tanesi için orta özellikle koyu renkler için ortanın biraz üzeri diyebilirim. Ama tabi baz ile uygulandığında farlar rengini daha belli ediyor ve daha kalıcı oluyor.
Özellikle açık renkleri uygularken dikkatli olunmazsa göz altlarına dökülebiliyor.
Serinin daha öncelerde satılan ve hala bazı Gratis mağazalarında ve Rossmann mağazalarında
bulabileceğiniz paletleri mevcut. Şuan ben gözümü her şeyi ile aynı olmalarına rağmen sanırım renklerinden dolayı 6 TL'ye düşen Candy paletine diktim. İnşallah Kadınlar Günü indirimine kadar satılmamış ve alabilirim.
Bence uygun fiyatlı bu paletlere bir şans verebilirsiniz. Ben genel olarak beğendim. Sizlerin Essence markasında beğendiğiniz ürünler neler? Paylaşırsanız sevinirim :) Kendinize iyi bakın hoşça kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder