The Body Shop Shimmer Cubes Palette

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu The Body Shop markasına ait bu küp farlar.
Aslında mini bir far paleti de diyebilirim. Çünkü zaten kendi sitesinde de palet olarak geçiyor.
Ben bu far paletini alalı 5-6 sene oluyor. Hatta bir ara göz kapağımda açık renk olarak sadece bu farları kullanıyordum diyebilirim. Ama o kadar bereketliler ki maşallah daha çukur bile açamadım.
Palet 4 tane küp fardan oluşuyor. Dış kaplarının dışında her biri tek tek yeniden plastik minik kaplara konulmuş yetmemiş bunlara da minik kapaklar koyulmuş.
Fotoğrafların üzerine tıklayarak büyük hallerini daha detaylı inceleyebilirsiniz.
Yani ambalaj olarak çok sağlamlar. Farların her biri 4 gr. Yani toplamda 16 gr ürün var. Kullandığınız bir pudranın gramajına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Bu küp farların sitesinde 10 rengi var. Ama şuan ki koleksiyonda bulunan biri mavili sarılı biri pembeli yeşilli olanlar dahil mi bilmiyorum çünkü siteleri pek kullanışlı değil. Araştırmak istediğimde bulamadım.
Farların pigmantasyonu kuru kullanımda orta seviyelerde. Islak kullanımda ise inanılmaz yüksek. Yine bazsız olarak performansı orta seviyelerde olsa da baz ile uygulandığında oldukça yüksek.
Her ne kadar yapıları simli de olsalar sürünce daha metalik bir hal alıyorlar. Özellikle ıslak kullanımda bu daha belirgin.


Ayrıca renkler uygulandığında küpte durduğu kadar korkutucu durmuyor. En azından benim kullandığım palettekiler böyle.
Ben son The Body Shop alışverişimde yine bu küplerin diğer renklerini gördüm ve renklere bayıldım. Alır mıyım bilmiyorum ama alsam da bitirebilmek senelerimi alacak o kesin :)
Kuru kullanımda biraz dikkatli olmakta fayda var çünkü uygulama sırasında göz altlarına dökülme yapabiliyor. Ve far düştüğü yere sanki yapışıyor :) aman dikkat. Göz altlarınıza bir peçete falan tutarsanız daha pratik olabilir.
Benim bu ambalajı ufak ama farları kocaman paletle ilgili düşüncelerim bunlar. Sizin önerebileceğiniz bir The Body Shop ürünü var mı? Paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder