Hourglass Ambient Lighting Palette İncelemesi

Merhaba
Bugün aldığım günden beri severek kullandığım bir üründen bahsedeceğim.
Bildiğiniz gibi her yılbaşına markalar harika koleksiyonlarıyla aklımızı başımızdan alıyorlar. Ama her marka ülkemizde satılmadığı gibi marka ülkemizde satılsa da çoğu ürünü yine ülkemizde satışa sunulmuyor maalesef. Hourglass markası da ülkemizde satılmayan ama harika ürünlere sahip bir marka.
Peki madem satılmıyor nasıl alacağız önce ona değinmek istiyorum. Ben bu ürünü instagramdan satış yapan birinden aldım. Şuan o hesap sadece Bath&Body Works mumları satıyor yeniden bu tarz ürünler satar mı bilinmez ama yine yurt dışından siparişle ürün getiren birbirinden güvenilir hesaplardan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Ludoshemakeup - amerikadanaliyorum - pellinioffical - dupdurushop - orjinaliburda - kozmetikvar bunlardan yalnızca bir kaçı.
Yine tekrar ediyorum oldukça güvenilir satıcılardır.
Bende bu paleti tamamen şans eseri aldım. Çünkü aklımda aynı markanın yine yılbaşı koleksiyonunda çıkardığı üçlü allık paletini almak vardı. Gerçi ben onu da aldım ama onunda incelemesi bir kaç güne blogda olacak.
Ben sadece Vice3 paleti alacakken baktım bu pudra paleti de gelmiş ama almak isteyen vazgeçince satılmadan kalmış onu da ben aldım.
İyiki de almışım. Aslında tam pudra paleti de diyemem kendi açımdan. Zaten aslında palette pudra paletiyim demiyor. Işığı çok güzel yansıtan içinde aydınlatıcı etkisi bulunan bir pudra. tüm yüze uygulandığı gibi sadece aydınlatıcı olarak da kullanmak mümkün.
Ben iki türlü kullanımını da çok sevdim. Cilde çok güzel bir ışık kazandırıyor. Daha canlı daha sağlıklı bir görüntüye kavuşturuyor.
Palette 3 renk mevcut. Çoğu kişi renklerinin bir pudraya göre koyu olduğunu düşünse de bence hiçte değil. Sadece bir tonu daha koyu ama yazın bronzlaştığımda  bu rengi de rahatlıkla kullanacağıma eminim. Yapısı ipek gibi ve bu hissi ürünü cildinize uyguladığınızda da hissedebiliyorsunuz.
DIM LIGHT: Vaadi kusurları bulanıklaştırması. Evet gerçekten ipek gibi ve incecik yapısına rağmen cildi bebek gibi gösteriyor. Nötr şeftali bej tonu ile aydınlık bir cilt elde etmek mümkün.
INCANDESCENT LIGHT: Bu ton bu palet için özel tasarlanmış. Ve benimde en sevdiğim renk. İnci parlaklığında. Aydınlık bir cildin yanı sıra muhteşem kusursuz bir cilt elde etmek mümkün.
RADIANT LIGHT: Altın bej rengindeki bu pudrayı yaz için daha kullanışlı buluyorum. Bronz tende özellikle aydınlatıcı olarak kullanmak çok güzel olacak.
Ben çok severek kullanıyorum. Özellikle göz makyajımı hafif tuttuğum zamanlarda cildimin canlı durmasını istediğimde işte bu palet tam biçilmiş kaftan. Öyle ki neredeyse koleksiyon bitmeden ikincisini almayı düşünüyorum. Bu palet hiç bitmemeli.
Ama derseniz benim tek rengi hoşuma gitti 3 tane fazla tek tek almanızda mümkün. Palette her bir pudra 3.3 gr. Ama tekli pudraları 10gr içeriğe sahip yani çok bereketli.
Ben ürünü 185 TL'ye aldım. Bence yurtdışında  58 $ a satılan bir ürün için kargosu falan da düşünüldüğünde gayet normal. Hem içinde paraben talk ve parfüm yok. Ayrıca hayvanlar üzerinde de test edilmemiş. Daha en olsun dimi.
Bence ister tekli ister palet olarak mutlaka bu harika markanın en az bir ürününe sahip olmalısınız. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder