Flormar Eyebrow Liner ve Rimmel london Brow This Way Kaş Rimeli

Merhaba
Bugün sizlerle bloğumda yeni kaş rutinimi paylaşmak istiyorum. Aslında ben kaş farı ve şeffaf rimel ile kaş rutinimi tamamlıyordum ancak yeni çıkan ürünlere kayıtsız kalamadım ve alıp denemek istedim.
İlk önce Flormar'ın kaş linerını online alışveriş sitesinden rengini göz kararı bakarak aldım. Benim rengim içinde biraz turunculuk barındıran 005 kahverengi. Bildiğimiz normal keçe uçlu eyelinerlardan hiçbir farkı yok. renk vermesi güzel.
İlk kullandığımda biraz koyu gelmişti ve tek başına kullanamayacağıma karar verip bir kenara bırakmıştım. Sonra Rimmel London markasının kaş rimelini görünce yine testerı olmadığından denemeden Dark Brown rengini aldım. Rengi koyu griye çalıyor. Tek başına kaşlarınızdaki boşlukları doldurmada çok yetersiz. Ancak kaşları sabitlemesi harika. Fırçası normal rimellerin fırçalarına göre daha küçük ama ucuna çok fazla ürün geldiğinden kaşa sürmeden önce biraz sıyırmanız iyi olacaktır.
Ben bu kaş rimelini kaşlarımı Nyx kaş farıyla doldurup (bu üründen daha sonra bahsedeceğim) Rimmel London kaş rimelini daha homojen bir görüntü elde etmek ve kaşlarımı sabitlemek için kullanıyorum.
Sonra neden bu ürünü Flormar Eyebrow Liner ile kullanmıyorum dedim ve kaşlarımın boşluklarını liner ile doldurup kaş rimeliyle sabitleyince gerçekten güzel bir görüntü elde ettim.
Rimmel London kaş rimelini 12.99 TL Flormar Liner ı 7.90 TL ye aldım. Memnunum ve tavsiye ederim.
Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz. Kendinize iyi bakın .Hoşçakalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder