Essence Rujlarım

Merhaba
Essence markası Alman kökenli ve ülkemizde Gratis mağazalarında satılmakta. Dün sosyal medyada yayınlanan habere göre de yavaş yavaş Migros standlarında yerini almakta. Uygun fiyatları geniş ürün yelpazesi ve renk skalalarıyla bir çok kişinin de gözdesi. Zaman zaman Gratis indirimlerinde çok daha uygun fiyatlara sahip olmak mümkün. Bende bugünkü yazımda sizlere elimde olan Essence rujlarından bahsedeceğim.
Şuan bu markaya ait 6 tane rujum var. 4 tanesi long lasting yani uzun süre kalıcı olduğunu iddia ettiği siyah ambalajlı rujlarından. Diğer ikisi ise normal rujlarından :) Normal diyorum çünkü sitesinde sadece ruj yazıyor.
Gelelim bu rujların gerçekten vaat ettiği gibi uzun süre dayanıp dayanmadığına. Çok zorlarsanız ve bir şeyler yiyip içmezseniz belki 2 saat dayanır. Pigmentasyonu orta seviyede. İlk katta tam örtücü değil ancak iki üç kat sürüldüğünde harika bir görünüme kavuşuyorsunuz. Rujlar mat değil ama simli yada çok parlakta değil. Günlük kullanıma uygun.
Diğer iki ruju ise en azından bendekiler minik simli diyebileceğim tarzda. Pembe olan tam bir yaz rengi diğeri ise bence güzel bir sonbahar ve kış rengi.
Ben rujlarından genel olarak memnunum. Günlük ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyorlar. Fiyat performans açısından ise oldukça iyiler. rujların 8-9 TL gibi bir fiyatı var. Rujda ağırlıktan matlıktan hoşlanmıyorsanız bu rujlar tam size göre. Ayrıca biraz daha doğal dursun diyorsanız gerçekten çok şahane renklere sahip bir marka.
Ben şimdilik 6 tane renge sahibim. ilerleyen zamanlarda diğer renklerini de alır mıyım? Evet alırım :) Siz hangi Essence rujlarına sahipsiniz? Paylaşırsanız sevinirim. Beni aynı zamanda İnstagram'dan da takip edebilirsiniz. kullanıcı adım ' gamzecelikdemir '. Yeni yazılarda buluşmak üzere kendinize iyi bakın. Hoşçakalın...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder