Rimmel London Match Perfection 2in1 Highlighter & Concealer

Merhaba
Bugün bloğumun konukları Rimmel London kapatıcılarım.
Her ne kadar yapısı bana biraz kalın gelse de ve göz altlarına zamanla dolma yapsa da günlük kullanım için ve hafif kapatıcı ürün arayanlar için gayet uygun olduklarını düşünüyorum.
Daha önce çöpe gidenler (tık tık) yazımı okuduysanız bir tane 030 Classic Beige rengini bitirmiştim. Şuan elimde 010 Ivory ve 040 Soft Beige renkleri var.
 Göz altlarımda kullanmaktan ziyade yüzümde aydınlatmak istediğim yerlerde kullanıyorum. Dudak üstü dudak kenarları burun kemiği elmacık kemikleri alın ve kaş altı aydınlatmasında gayet başarıyla kullanılabilecek ürünler. Ama dediğim gibi benim göz altlarıma dolma yaptığından çok tercih etmiyorum.
Bir daha alır mıyım? Eğer güzel bir Watsons indiriminde denk gelirsem tabi ki kontür işlemlerimde yüzümü aydınlatmak için alabilirim. Gerçi zaten normalde fiyatı 15 TL gibi ama olsun yine de indirimler candır :)
Sizler bu ürün hakkında ne düşüyorsunuz paylaşırsanız sevinirim. Beni instagram\gamzecelikdemir kullanıcı adımla takip edebilir bloğuma üye olabilirsiniz. Sevgilerimle hoşçakalın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder