Loreal Rimel Savaşları

Merhaba
Lancome Fatale rimeli bulamamaya başladıktan ve Benefit They're Real rimele o kadar para verip özel günlerde kullanma kararı aldıktan sonra günlük kullanabileceğim iyi bir rimel arayışına girdim.
İlk önce fırçası Lancome Fatale ile neredeyse aynı olan Loreal Telescopic Extra Black rimeli almaya karar verdim. Aslında normal rimel fırçalarından çok aslında tarak gibi bir ucu var. Buda kirpikleri taradığı için çok güzel uzatıyor. Çok dolgunluk verdiğini söyleyemem ancak tek tek ayırıp harika uzatıyor. Asla topaklanma ve akma bulaşma yapmıyor.


Daha sonra yine Loreal'e ait Volume Million Excess rimelini aldım. Bu rimelin fırçası plastik ve minik sivri kıllardan oluşuyor. İlk katta güzel dolgunluk veriyor. Topaklanma ve akma bulaşma yapmıyor. Kirpikleri güzel uzatıyor ama benim en sevdiğim özelliği kirpik kıvırıcı kullanmadan harika kıvrık kirpiklere sahip oluyorsunuz. Size benim gibi kirpik kıvırma aletini işkence aleti gibi görüyor ve neredeyse her defasında göz kapağınızı sıkıştırıyorsanız alete işte bu rimel bu yüzden tercih edilebilecek türden.
Yine Youtube videolarından gördüğüm Loreal Voluminous 4x rimeli  hazır Watsons'ta bayram indirimi varken almıştım. Fırçası kıl fırça dediğimiz cinsten. İlk katta çok dolgunluk vermese de ikinci katta süper dolgunluk veriyor. Ancak kirpikleri çok uzattığını söyleyemeyeceğim. Yine de iki üç kat uygulandığında harika dolgun ve ayrılmış kirpiklere sahip oluyorsunuz.
Benim gözlerimde uzun süreli lens kullanımına bağlı olarak kornea incelmesi mevcut. Her ürünü rahatlıkla kullanamıyorum haliyle. Ancak bu üç rimeli de gönül rahatlığı ile kullanabiliyorum. Gözlerim yanmıyor dolayısıyla sulanmıyor. Ve akma bulaşma da yapmıyor böylece. Ben üçünden de memnunum. Rimelleri tek tek kullanabileceğiniz gibi Volume Million Excess veya Voluminous 4x rimeli sürüp Telescopic rimelin tarak fırçasıyla taramak süratiyle daha etkili kullanabilirsiniz. Bazsız ve tek kat uygulanmış halleridir.

yukarıdan aşağıya Telescopic Extra-Black    Volume Million Excess      Voluminous 4x
Benim sahip olduğum Loreal rimellerim böyle. Sizin memnun kaldığınız yada sevmediğiniz rimeller neler yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim. Beni aynı zamanda instagramdan gamzecelikdemir kullanıcı adımla takip edebilir ve bloğuma bu siteye katıl butonuna tıklayarak üye olabilirsiniz. Knedinize iyi bakın hoşçakalın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder