Rimmel London Scandaleyes Xxtreme Rimel

Merhaba
8 Mart Kadınlar Günü etkinliğinde bizden desteğini esirgemeyen +Watsons Türkiye güzel bir paket yollamıştı. Etkinliğin detaylarına bu bağlatıya  tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Paketin içinden yine rimellerini hiç denemediğim bir markanın çıkması beni çok sevindirdi.
Daha önce Rimmel London markasının fondötenlerini pudrasını bronzerını ve rujlarını severek kullanmıştım ki hala da severek kullanıyorum ama rimellerini almayı hiç düşünmemiştim.
Rimmel London Scandaleyes Xtreme rimelin çıkması bu açıdan beni çok memnun etti.
Rimelin plastik bir fırçası var. Fırçası alışılmış fırçalardan biraz farklı. Bir tarafı düz ve taraklı bir tarafı bombeli ve daha kısa ve sık.
Belirtmeden geçmek istemiyorum. Benim için bir rimel hem uzatmalı hem hacim vermeli. Ayrıca karşıdan bakıldığında uzun görünmeli aşağıdan değil.
Düz tarafı uzunluk vermek için bombeli tarafı da hacim vermek için tasarlanmış.
Rimeli ilk denediğimde aman allahım bu ne yaa dediğimi itiraf etmeliyim. İlk izlenimin hiç iyi olmamıştı hiç sevmemiştim. ne uzattı ne volüm verdi sanki şeffaf kaş rimeli sürmüşüm gibi oldu kirpiklerim.
Sonra bir gün günlük bir makyajla kendisini yeniden denediğimde ben nasıl bu rimeli bir kenara attım diye kendime kızdım. Çünkü daha önce kullandığım rimel sanki bu değildi. Kirpiklerimi çok güzel uzattı hacim verdi ve tek tek ayırdı.
Ayrıca bir çok rimel sürerken üst kirpik diplerime bulaşırken bu rimel şaşırtıcı bir şekilde bulaşmadı.
Gün boyunca formunda bir bozulma olmadığı gibi göz altlarıma dökülme de yapmadı.
Akşam Garnier makyaj temizleme suyu ile de kolayca çıkardım.
Hayatımın rimeli diyemem ama bir çok rimelden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Bu yüzden ben artık tek başına yada başka bir rimelle birlikte bu rimeli kullanmayı seviyorum. Özellikle düz ve taraklı olan kısımla kirpiklerimi taramak ve tek tek ayırmak bu rimelin fırçasıyla harika oluyor.
Rimelin tek katta verdiği etki.
Demek ki neymiş bir ürün hakkında karar vermek için defalarca kullanmak gerekirmiş. Bunu aslında en iyi ben biliyorum sanırım. Cildime iyi gelmeyen maskeyi 3 defa denemek ve günlerce ıstakoz gibi gezmek gibi :)
Neyse bu konuyla ilgili gelişmeleri zaten ilerleyen günlerde yazacağım :)
Kısacası ben bu rimeli sevdim ve elimdeki 21 rimel biterse bir daha gider alırım. Sizlerim Rimmel London markasından beğendiğiniz rimeller varsa ve yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim.
Bu arada her daim sıcak paylaşımlar için beni instagram hesabımdan takip etmeyi unutmayın. Bunun için sayfanın solundaki instagram resmine tıklayabilirsiniz. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder