Milani Baked Powder Blush Red Vino Allık

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu yine +Makeupby Serra 'nın satış hesabından aldığım ve ilk Milani ürünüm olan allık.
Uzun zamandır bu 09 Red Vino fırınlanmış allığı almak istiyordum ama hep araya daha kolay ulaştığım ürünler girince onları almayı tercih edip bunu erteliyordum ki Sevgili Serra'da görünce hemen aldım. Yine neredeyse hiç kullanılmamıştı. Zaten uygun fiyatlı olarak instagram satıcılarından temin edebileceğiniz bu allığı ben 20 TL civarında bir fiyata aldım yanılmıyorsam. Bir kaç ürünü birlikte aldığım için tam fiyatını hatırlamıyorum af ola :)
Fırınlanmış bu allığın pigmentasyonu şahane. Yani fırçayı değil üzerine ileri geri sürtmek sadece dokundursanız bile yeter. Yoksa heidi gibi gezersiniz benden uyarması.
Tozutma her toz üründe olduğu kadar var. Ben sorun etmiyorum artık defalarca okudunuz biliyorsunuz.
Allık hafif ışıltılar içeren ve kırmızıya çalan bir renk. Allık olarak kullanmanın dışında far olarak da kullanmaktan çok hoşlandım. Malum bu sene marsala rengi pek moda tam marsala olmasa da aslında far olarak yoğun uygulandığında çok güzel bir renk. Ama alt kirpik diplerinde kullanırken dikkatli olmakta fayda var yoksa güzel görüneyim derken hasta yada ağlak bir görüntüye bürünebilirsiniz uyarı iki :)
Allık yada farları gloss üzerine uygulayanları düşününce ki ben henüz denemedim ama yakındır. Ruj olarak kullanmak da mümkün gibi :)
Daha çok sonbahar hatta kış kullanımına uygun olan bu allığı çok çok az kullanarak her mevsim kullanmak da mümkün.
Resim yazısı ekle
Gayet uygun fiyatlara satılan Milani ürünlerini mutlaka denemenizi öneririm. Ben çok sevdim. Şimdi de aklımda şu gül şeklinde olan allıklarından kendime uygun bir rengini almak var. Ama takip ettiğim kadarıyla farlarının da seveni çok çok fazla. Ve yine gördüğüm kadarıyla farları çok pigmentli. Sizin Milani markasında kullandığınız yada önereceğiniz ürün varsa tavsiyelere açığım. Yorum olarak yazarsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder