Lancome Visionnaire Advanced Multi Correcting Cream / Cilt Tonunu Düzenleyici Yüz Kremi

Merhaba
Daha önce de bahsettiğim gibi Kiehl's kremlerim aynı anda bitince ve ben hala İstanbul'a alışverişe gidemeyince elimdeki tester ürünleri kullanmaya başladım.
Testerlardan biri de Lancome markasına aitti. Daha önce hiç Lancome marka bakım ürünü kullanmamıştım. İzmir Agora Sephora çalışanları çok cömert davranıp iyi ki iki tane vermiş. Tanesi 5m olan ürünün ikisini kullanıp bitirdim. Bana yaklaşık iki haftadan biraz daha fazla gitti. Tabi sabah akşam değil sadece akşam uyguladım.

Ürünün vaadi ciltteki ton farklılıklarını düzenlemek. Ki bunu da fazlasıyla yerine getiriyor. İki haftalık kullanımda bile defalarca dışarı makyajsız çıkmama yardımcı oldu bu ürün. Normalde fazla makyajda mı neden bilinmez cilt tonu farklılıkları oluşmaya başlamıştı ve ben de haliyle makyajsız hiç çıkmamaya başlamıştım.
Ama ürün mucize gibi. Kokusu zaten şahane. Ama öyle boğucu buram buram bir kokusu yok. Sadece sürerken hoş hafif bir koku geliyor o kadar. Yapısı gayet krem gibi. Kalın değil. Ciltte emilimi çok kolay. Asla kalın yapılı bir krem değil.
İki haftalık kullanımda bile etkilerine bayıldım. Ve dediğim gibi markete giderken bile hiç olmazsa bir bb krem bile sürmeme sebep olan cilt tonu eşitsizliğini ortadan kaldırdı. Verdiği nemden bahsetmezsem olmaz tabi.  3 defa falan makyaj altında kullandım ve makyaj altında bile kullanımını çok sevdim. Fondötenim hiç kusmadı. Cildimde parlama yapmadı.
Normal fiyatı da aslında her yüksek fiyatlı krem kadar 140 TL civarı. Şuan ciddi ciddi gündüz kremi için bunu almayı düşünüyorum diyebilirim. Aklımda gece için Kiehl's serum gündüz için bu kremi almak var. Ama tabi önce cilt bakım uzmanından daha detaylı dinlemeliyim sonuçta az para değil.
Ben çok çok başarılı buldum. Yaşıma uygun mu değil mi bilemedim. Biraz araştırdım ama bulamadım. Bu nedenle kafamdaki soru işaretlerini giderebilirsem almayı düşünüyorum. Kullananınız varsa yorumlarınızı bekliyorum. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder