Nars Virtual Domination Cheek Palette / Allık Paleti

Merhaba
Bugün bloğumun 250. yazısı ile sizlerleyim. Normalde çok çabuk sıkılırım ve başladığım işi yarım bırakmışlığım çok olmuştur. Ama yazmak öyle güzel ki hani ürün incelemiyorum alışveriş yazıları yazmıyorum da sizinle karşılıklı konuşuyormuşum gibi... Beni yalnız bırakmadığınız ve yazılarımı okumaya değer bulduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.
Bu özel günde konuğum bu özel palet. Bu palet Nars'ın 2014-2015 yılbaşı koleksiyonunda Sephora mağazalarında satışa sunulmuştu. Almaya diye gittim ama yine almadan çıktım. O zaman yanılmıyorsam 220 TL gibi bir fiyatı vardı. Sonra gel zaman git zaman tabi almadığıma pişman oldum. Çünkü Nars'ın bir allığının 100 TL civarında olduğunu düşünürsek aslında içinde bir aydınlatıcı üç allık ve bir bronzer olan palet için 220 TL normal. Tabi ki tekli satılan allıklar kadar gramaja sahip değil ama olsun. Zaten aldığımız allıkları bitirmek bazen seneler alıyor.
Böyle küçük küçük almak daha mantıklı aslında. Aslında toplamda daha az paraya daha çok ürün ama küçük küçük. Aslında çok da küçük denilemez çünkü normal Nars allıklar 4.8 gr iken bunlar da 4.5 gr.
Bu paleti de yine sevgili +MEHTAP KÖSE 'nin instagram hesabından  yaptığı blog satışından aldım. Ben neredeyse hiç ellenmemiş bu paleti 150 TLye aldım diye hatırlıyorum.
Dediğim gibi içinde bir aydınlatıcı bir bronzer ve 3 allık var.
Aydınlatıcı Miss Liberty. Aslında bir aydınlatıcı için fazla simli. Ama yine de az ve öz uygulandığında güzel bir aydınlatıcı ve ayrıca far olarak kullanıldığında da gayet güzel.
Bronzer ise Nars'ın meşhur Laguna'sı. Ve tam 10 gr. Yani kullan kullan bitmez. Ama bana biraz pigmentasyonu diğer kullandığım tekli Nars Laguna'ya göre biraz düşük geldi. Yine de sorun değil. En azından fırçaya istediğimin fazlası ürün gelmiyor ve böylece o istenmeyen çamurumsu görünüm de oluşmuyor. Hazır elimdeki Laguna'nın dibini bir hayli görmüşken ilaç gibi geldi bu 10 gr bronzer.
Kalan 3 ürün ise allık. Biri zaten almak için can attığım Deep Throat. Ki kendisi palette aydınlatıcının sağ yanında bulunuyor. Tatlı bir pembe rengi. Çok hafif ışıltılar barındırıyor.
Bir diğeri aydınlatıcının altında bulunan ve eflatuna çalan renk ki kendisi Sex Fantasy olur. Şimdiye kadar en çok kullandığım. Pigmentasyonu bununda biraz düşük ama bu benim için bir artı çünkü yoğun gece makyajlarında yanaklarıma varla yok arası bir renk vermek istediğimde çok ideal. Bu arada varla yok arası dediysem bir kaç defa uygularsanız bal gibi pembiş yanaklarınız oluyor ki ben her iki türlüsüne de bayılıyorum.
Bir diğeri de Final Cut. İfade demeyeceğim galiba tam rengi yada turuncumsu mercanımsı pembe :) vay anasını nasıl bir anlatışsa işte bileğimde renklerini göstermeye çalıştığım fotoğrafta Laguna'nın üstündeki renk.
Yine tatillerde yanınıza sadece bu paleti alarak işinizi görebilirsiniz. Yılbaşında almak istediğimde yaptığım araştırmada bazı bloggerlar Laguna'nın yapısının daha sert olduğunu ve biraz daha ışıltılı olduğunu yazmışlar ama ben dert etmiyorum. Dediğim gibi fırçaya fazla ürün yarısını silkelemektense fırçaya az az gelsin ben istediğim kadar çoğaltayım daha iyi.
Bu arada aynısını bulmak zor ama bir benzeri şuan +Makyaj Trendi internet sitesinde satışta. Hatta buraya tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Hem de içinde kabuki ita fırça ile.
Sizin tatillerde yanınızda götürmekten hoşlandığını kurtarıcı paletler neler yorum olarak paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın. İyi ki varsınız hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder