John Frieda Frizz-Easy Hair Serum Transform

Merhaba
İşte size iki gün önceki Gliss seruma açık ara fark atacak gerçek bir saç serumu.
Ben uzun yıllardır bu ürünü kullanıyorum. Banyodan sonra ıslak saçıma uyguluyorum ve saçımı tarıyorum.
Yapısı çok fazla yoğun. Bu nedenle önce avuç içimde ısıtıp dağıtıp öyle uyguluyorum ve saçımı kurutmadan ıslak saçla ve saçlarımı toplamadan yatıyorum. Sabah bukle  bukle ve asla elektriklenmemiş saçlarla uyanıyorum. Bu arada yanlış anlama olmasın ürünün bukle yapıcı bir etkisi yok Benim saçlarım zaten dalgalı olduğundan dalgalarım bozulmadan aksine belirginleşmiş bir şekilde uyanıyorum.
Dahası saçımı yağlandırmadığı gibi saçımda yağlı bir görüntüye de sebep olmuyor. Asla saçları bir jöle yada köpük gibi sertleştirmiyor.
Dediğim gibi daha önce 10 şişe bitirmişimdir. Normalde 3 çeşidi var hepsini denedim. Çok fark göremedim hepsi de bende aynı güzel etkiyi yarattı.
Bir de çok bereketli bir ürün. Benim saçlarım çok uzun olduğu halde bir pompa yetiyor. Öyle ki ben bunu alalı çok uzun zaman olmuş olmalı çünkü ambalajları değilmiş ama şişe aynı şişe üzerindeki yazıların boyutları falan değişmiş. Nette ve Gratis ile Watsons mağazalarında bu ürünü 25-35 TL arasında değişen fiyatlarla bulabilirsiniz. Hele bir de indirime girince tadından yenmez.
Özellikle söz dinlemeyen elektriklenen saçlara birebir.
Benim bu serum ve aslında kullandığım ama şuan elimde olmayan diğer iki çeşidiyle de olan aşkım artık malumunuz. Sizin bu markada önereceğiniz şampuan yada şekillendiriciler varsa yorumlarınızı bekliyorum. Hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder