Note Hydra Color Lipgloss 20 Impatient

Merhaba
Aslında bu lipglossun renginden dolayı yaza belki çok uymaz düşüncesiyle sonbahara doğru incelemesini yapacaktım ama madem Note Cosmetics 1. yılını 2 al 1 öde kampanyası ile kutluyor belki almak isteyen olur diye yazmak istedim.
Malum Note ürünler içeriğinin temiz olması bir yana lipglosslarının argan ve kakao yağı içermesiyle de dudakları korumayı vaad ediyor. Sadece temiz içeriği bile bu markanın tercih edilmesi için yeterli bir sebep aslında :)
Glossa gelecek olursak 7 ml ürün içeriyor. Şık bir ambalajı var. Aplikatörünün sünger uçlu olması bana göre kullanım açısından daha rahat geliyor.




Rengine aşık olup aldığım bu glossun aslında dudaktaki duruşu görünenden daha açık renk maalesef.
Genelde lipglosslar rengini çok vermese de bu gloss dudaklarınıza gayet renk veriyor ama  ambalajında yada dudak harici bir yere Swatch yapıldığında rengini tam verse de dudağa uygulandığında tam rengini verdiğini düşünmüyorum. Yine de bir çok glossun görünenin aksine hiç renk vermediğini düşünürsek yine de verdiği rengi sevdim diyebilirim.
Ayrıca eğer glossu dudak kalemi ile desteklerseniz duruşu ve kalıcılığı çok daha iyi ancak eğer dudak kalemi ile dudaklarını çevrelemezseniz dudak kenarındaki ince çizgilerden taşıyor ve kötü bir görüntü oluşturuyor. Zamanla dudağın sağ ve sol kenarında birikmesi de hoş değil ayrıca :(
Yapısına gelecek olursak piyasadaki bir çok lipglosstan daha iyi. Çok kalın değil ve uzamıyor. Çok yapış yapış da değil ayrıca. Ama rüzgarlı havada açık saçla kullanılmasını tavsiye etmem yoksa saçlarınız dudaklarınıza yapışıyor ve özellikle bunun gibi koyu renk glosslar saça yapıştığından saçı çekerken gloss yüzünüze bulaşabiliyor tecrübeyle sabittir :)
Dediğim gibi temiz içerik ve lipgloss seviyorsanız Note markasının ürünlerini gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Hele ki rengini veren lipgloss seviyorsanız elimdeki diğer iki rengini de baz alarak konuşmam gerekirse yine tercih etmeniz için geçerli bir sebep. Ben fotoğrafta yanıltıcı olmaması açısından dudak etrafımda yada dudağımın iç kısımlarında dudak kalemi uygulamadım.
Ben çok lipgloss insanı olmasam da bu yaz kalıcı rujlar yerine lipgloss kullanmak için kendimi zorlayacağım. Hatta aklımda kalan bir kaç rengini daha hazır kampanya varken almak istiyorum. Bu arada kampanya 10 Mayıs tarihine kadar Note satılan her mağazada geçerli. Kaçırmayın. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder