Flormar Pin Up Delicious Lipstick Stylo Meet So Black

Merhaba
Bugün bloğumda siyah bir rujdan bahsedeceğim :) Siyah ruj mu olurmuş yahu hem yaz geldi ne alaka diyebilirsiniz ama hazır +Flormar Türkiye 'de Anneler Günü indirimi varken bu serinin rujlarından almak istersiniz diye düşündüm.  Yaz için de harika renkler olan bu Pin Up koleksiyonu belki kışa kadar kalkar diye ben de elimdeki siyah rujdan bahsetmek istedim.
Rujun yapısı çok kremsi buna rağmen renk vermesi çok yerinde. Seride mat ve sedefli rujlar var ama bu ruj mat yapıda. Kolay kolay bitmeyecek olan bu ruju almamdaki sebep özellikle kırmızı bordo ve mor renkteki koyu rujlarla kış mevsiminde ombre dudaklar yaratmak. Tabi bazı özel konsept makyajlarında tek başına da kullanılabilir.
Aslında bir defa deneyimlediğim bir şeyi yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama yaz geldiği için ve bunu yapmak aklıma geç geldiği için sadece bir defa deneyebildim. Ama sonuç beni çok mutlu etti.
Ben bu ruju baz uygulamadığım kuru göz kapaklarıma sürerek smoky göz makyajında kullanacağım siyah renk far için baz olarak kullandım. Ve sonuç beni gayet mutlu etti. 4 saat sonunda ve o kadar oynayıp terlememe rağmen göz kapağımdaki çizgilere dolma yapmadı.
Ve sıkı durun eyeliner fırçasına alarak eyeliner olarak bile kullandım. Tabi ki bir Maybelline jel eyeliner olamaz ama simsiyah keskin bir eyeliner istemiyorum şöyle hafif koyu gri olsun kirpik diplerim derinlik kazansın rimelimin bulaştığı da görünmesin derseniz gayet başarılı :)
Ben üç türlü kullanımını da sevdim. Bir rujla üç kuş :) Ama tabi ki gerçek bir eyeliner kadar performans beklememek lazım. Yine de kirpik diplerinde dağıtarak da kullanılabilir. Sizin böyle amacının dışında kullandığınız ürünler var mı? Yorum kısmına yazarsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder