Bourjois Multi Shimmer Eye Loose Powder İncelemesi

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu Bourjois markası. Evet Bourjois artık ülkemizde satılmıyor ama yine de bazı satıcılar aracılığı ile yada yurtdışından sipariş ile bu markaya sahip olmak mümkün. Bu yüzden bende elimdeki Bourjois markasına ait farlardan toz olanları paylaşacağım bugün.
Bu mini mini şişeciklerin kapağını açınca içlerinden toz fara bandırılmış olarak tepesi aşağı duran far fırçaları bulunuyor. Ama hem çok fazla ürün geldiğinden hem de zaten toz olan bu ürün daha da tozuttuğundan ben bu fırçaları kullanmak yerine kendi fırçamı azar azar içine sokarak far almayı yeğliyorum.
Yapıları yumuşacık ve bazsız ve kuru halde bile oldukça pigmentliler. Bir baz ve ıslak kullanımda verdikleri renkleri ve etkiyi varın siz düşünün.

Bahsedeceğim ilk renk 08 Bleu Insolite. Bu duo chrome denilen tarzda bir renk. Aslında beyaz ama sürünce ortaya çıkan lila tonlarda yansımaları var. Bahar ve yaz mevsiminde kullanmaya bayılıyorum.
İkinci bahsedeceğim renk yine bahar ve yaz aylarında rahatlıkla kullanılacak bir fıstık yeşili olan 06 Rayon Vert. Işıltılı sedefli yapıda ama bu defa duo chrome değil.
Bu seriden elimde bulunan son rengi ben tercihen tüm mevsimlerde kullanıyorum ama genelde daha sonbahar kış rengi gibi. 01 Praline Rose rengi içinde minik ışıltılar barındıran bordomsu morumsu bir renk.
Bir daha alır mıyım? Aynı renkleri almam çünkü ne kadar küçük ambalajlı olsalar da içleri neredeyse hala tamamen dolu. Sanki hiç eksilmiyorlar. Ama başka renklerine denk gelirsem alırım.
Benim farlarla ilgili düşüncelerim çok fazla tozutsalar da olumlu yönde. Sizlerin kullanmaktan hoşlandığı Bourjois ürünü hangisi paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder