Alix Avien 5'li Far Paleti İncelemesi

Merhaba
Minik bir aradan sonra merhaba. Beni instagramdan takip edenler biliyor geçen cuma kombimiz bozuldu ve 5. günün sonunda nihayet tamir edildi ve biz donmaktan kurtulduk :( ev resmen kutup gibiydi. Bizde haliyle yataktan çıkamadık. Şimdi buzlarım çözülmüşken tam gaz blog yazılarına devam :)
Bugün konuğum Alix Avien 5'li far paleti. Her ne kadar nereden ve kaç liraya aldığımı hatırlamasam da Alix Avien ürünlerini Watsons mağazalarında bulmanız mümkün. Hatta online alışveriş ile bazı internet sitelerinden de alabilirsiniz. Fiyatı 22-25 TL arasında değişiyor.
Bendeki paletin numarası 13. İçinde 5 adet gri ve toprak tonlarında far var. Az yada çok ama farların tamamı minik ışıltılar içeriyor.
Pigmentasyonuna gelecek olursak biraz kararsızım. Kuru kullanımda az ile ortaya yakın ama ıslak fırça ile kullanımda orta seviyede diyebilirim. Hatta bazla daha fazla renklerini verebilirler.
Ben fotoğrafta bazsız ve kuru olarak swatchladım ama defalarca far alıp koluma sürdüm.
Kuru kullanımda palet çok tozutmasa da farı göz kapağına uygularken far ve içindeki minik ışıltılar göz altına dökülme yapabiliyor.
Uygun olsun ben zaten bu tonlardan başka renk kullanmıyorum dökülmeyi de önce göz makyajımı sonra ten makyajımı yaparak hallederim diyenler için evet güzel bir palet ama ben bir daha bunu yada bu far paletinin diğer renklerini almayı düşünmüyorum.
Eğer palet aynı renklerde ama tamamen mat olsaydı belki çok daha severek kullanabilirdim. Ama dediğim gibi elimin çok gitmediği bir palet maalesef.
Benim bu palet ile ilgili düşüncelerim maalesef çok olumlu değil. İçeriklerinden çok anlamam ama bu farların içeriği çok da hoşuma gitmedi. Ayrıca zaten renklerle ne kadar barışık olduğumu da artık az çok biliyorsunuz. Bu nedenle elim çok da bu palete gitmiyor açıkçası.
Bu paleti yada diğer renklerini içeren paletlerini kullandınız mı? Eğer evetse yorum kısmında deneyimlerinizi benimle ve takipçilerimle paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça
kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder