Benefit Cheeky Sweet Spot Allık Paleti İncelemesi

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu Benefit markasının bir seti.
Aslında uzun zamandır Benefit'in Hoola Bronzer'ını ve Rockatour allığını almak istiyordum ama malum ülkemizdeki fiyatları da biraz yüksek. Tam da ben böyle düşünürken Benefit yılbaşı koleksiyonunda içinde allıklarının hoola bronzerın ve watts up! aydınlatıcısının olduğu bir set çıkardı.
Her zaman olduğu gibi bu set ilkemizde satışa sunulmadı ve bir çok kişi instagram satıcıları aracılığı ile sipariş verip alabildi. Bende bu şekilde almak istedim ama ya ürün geldiğinde maddi durumum müsait olmaz ve ödeyemezsem diye sipariş vermek istemedim. İnsanız sonuçta başımıza ne geleceği belli olmaz. Kimseye mahcup olmak istemem ve kimsenin hakkımda kötü düşünmesini de istemem. Bu yüzden işimi şansa bıraktım.
Bir gün instagramın keşfet bölümünde gezerken bu paleti gördüm. Alan kişi pek kullanamamış ve öğrenci olduğundan da satmaya karar vermiş. Hiç tereddüt etmeden aldım.
Ben ikinci el kozmetik kullanmakta bir sakınca görmüyorum. Benim gibi bir çok kişinin de kullandığına defalarca şahit oldum oluyorum. Zaten palet geldiğinde bir iki allık dışında hiç dokunulmamıştı bile. Hatta fırçası ve aydınlatıcısını hiç kullanılmamıştı.
Şimdi diyeceksiniz iyi de biz bunu nereden alacağız ki?
Dediğim gibi bu seti instagram satıcılarından almanız mümkün ama derseniz ki ben sadece bir allığını yada sadece bronzerını beğendim işte o zaman her hangi bir Sephora mağazasından tam boyunu alabilirsiniz. Çünkü ne allıklar ne aydınlatıcı ne de bronzer tam boy değil.
Allıkların pigmentasyonu harika. Tüm mevsimler için kullanılabilecek bir palet.
yukarıdan aşağıya dandelion ve hoola
Rockatour allık her ten rengine ve bence sonbahar kış mevsimine daha uygun. Coralista Dandelion Bella Bamba ve Sugarbomb daha ilkbahar yaz ayları için uygun. Özellikle Sugarbomb yoğun göz makyajlarında hafif rengiyle daha çok tercih edilecek cinsten :)
yukarıdan aşağıya bella bamba ve coralista
Maalesef bu setteki her ürün de bir çok ürün gibi tozutuyor ama abartılacak kadar değil. Hem tam boylarının ambalajı sayesinde istediği kadar tozutsa da sorun değil çünkü tozutsa da çanak şeklindeki ambalajının içinde kalacağından ziyan olmuyor. Biliyorum çünkü Rockatour allığın orijinal boyunu arkadaşım görüp denemiştim.
yukarıdan aşağıya sugarbomb ve rockatour
Gelelim aydınlatıcıya. Her ne kadar likit yada krem aydınlatıcı kullanamasam da buna bayıldım. Hiç öyle simli gibi durmuyor. Ciltle bütünleşiyor ve sanki bir şey sürmemişim de cildimin kendi ışıltısıymış gibi bir aydınlık katıyor. Sanırım bitince tam boyunu alacağım.
fotoğrafların üzerine tıklayarak daha büyük ve detaylı görebilirsiniz.
İşte en çok merak ettiğim ürün Hoola bronzer. Herkesten duyduğum ve çok beğenilen bu bronzera sahip olduğum için çok mutluyum. İçinde hiç kızıllık turunculuk yok. Bu yüzden yüze şekil vermek için de bronzer olarak kullanmakta çok keyif verici. Hatta göz makyajlarınız da geçiş ve karıştırma rengi olarak da kullanabilirsiniz.
Fırçası her ne kadar küçük ve kullanışsız gibi gözükse de ben hoola bronzerı uygularken severek kullanıyorum. Ayrıca bu sette küçük bu fırça ama orijinal boyunda gayet büyük ve çok daha kullanışlı :)
Ben çok severek kullanıyorum. Sizin Benefit markasında en beğendiğiniz yada aman uzak dur dediğiniz ürünler neler paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder