Hourglass Ambiant Lighting Blush Palette İncelemesi

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu gerek ambalajıyla gerekse içindeki renklerin tatlılığıyla harika bir allık paleti.
Daha önceki incelemem de bu paletin aydınlatıcı pudra olanını incelemiştim. Şimdi sıra allık paletinde.
Ben bu paleti  orjinaliburda instagram hesabından 185 TL'ye aldım. Sizde gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir hatta dilediğiniz ürünün siparişini verebilirsiniz.  Hatta diğer sipariş verebileceğiniz güvenilir isimler ludoshemakeup - amerikadanaliyorum - pellinioffical - dupdurushop - kozmetikvar.
Aslında aklımda ilk gördüğüm günden beri bu allık paletine sahip olmak vardı. Ama ilk önce pudrasına kavuştum. Ve pudrasını kullanınca allık paletini daha da çok merak ettim. İnsanların bu markayı neden bu kadar çok sevdiğini anladım.
Bir defa pigmentasyon müthiş. Her toz ürün gibi bu paletteki allıklarda da tozutma var ama minimum düzeyde. Palette yaz kış rahatlıkla kullanabileceğiniz allık renkleri mevcut. Ama dikkat gerçekten yoğun renk veriyor. Palyaçoya dönmek istemiyorsanız fırçanızı allıklara bulamayın derim. Özellikle açık renk tene sahip olanlar dikkat.
LUMINOUS  FLUSH: Şampanya pembesi. İçinde hafif ışıltıları var bence güzel bir bahar rengi.
INCANDESCENT ELECTRA: Her ne kadar soğuk şeftali rengi dense de bence yaza uygun harika bir renk. İçinde çok hafif mercanlık barındırıyor diyebilirim. Ama maalesef bu renkte bu palet için özel üretilmiş ve ne hikmetse yine bu rengi çok beğendim.
MOOD EXPOSURE: Yumuşak bir erik rengi .Bence de kış için güzel bir renk. Ayrıca yoğun göz makyajlarında hafif rengiyle benden tam not aldı.
Allıkların üçünün de içinde hafif ışıltılar mevcut. Her biri 3.12 gr. Ama bana üçlü fazla yada içinde beğenmediğim renk var yada satılan diğer renklerinden biri daha çok hoşuma gitti derseniz tekli olarak gramajı 4.25gr.
Bence illa bu allık paleti olmasa da mutlaka bu markanın her hangi bir allığı sizin olmalı. Ben çok memnun kaldım. Hatta elim uzun zaman sadece bu palete gitti diyebilirim.
Sizin mutlaka almalısın dediğiniz ama ülkemizde satılmayan ürünler neler paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.
NOT: Bu postta da diğer tüm postlarda da fotoğrafların üzerine tıklayarak daha büyük ve detaylı hallerini görebilirsiniz. Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder