Urban Decay Vice 3 Palette İncelemesi

Merhaba
Bugün bloğumda Vice 3 paleti inceleyeceğim.
Markalar yılbaşı koleksiyonlarını satışa çıkarmaya başladıklarında gözüme kestirdiğim paletlerden biri de buydu ama yine ya sipariş verip ödeyemezsem müsait olmaz ve mahcup olursam diye sipariş vermek istememiştim. Sonuçta sipariş vereceğim kişi beni tanımıyor ki samimi miyim değil miyim ne bilsin. Sonra kimse demesin sipariş verdi de almadı sözüne güvenilmez diye.
Neyse ben bunu bir instagram hesabından adım yine. Ama ben sipariş etmedim. Şuan butikby_bbw kullanıcı adıyla Bath&Body Works ürünleri satışı yapan ama o zaman ki kullanıcı adı amerikadangelsinn olan sevgili Melike aynı zamanda bugunnesursem adlı hesabın sahibi ve bir blogger.
Amerika'dan fazla gelmiş olan Vice3 'ü profiline koymuştu ve kimse almamıştı. Ben de daha fazla kimse görmeden bu harika palete sahip olmalıyım dedim ve aldım.
Daha önce de tamamen tesadüf eseri görüp pellinioffical sevgili Pelin'den aldığım Vice2 paleti kullandığımdan Vice3 paletin kalitesini tahmin edebiliyordum.
fotoğrafa tıklayarak daha büyük ve detaylı görebilirsiniz.
Renklerin çeşitliliği harika. Pigmentasyonları çok yüksek ve kalıcılar. Hele ki baz ile kullanıldıklarında saatlerce kımıldamadan göz kapağınızın çizgilerine dolmadan sabit kalıyorlar.
Neredeyse her ürün gibi bu farlarda da tozutma var ama tabi ki The Balm markasının farları kadar da tozutmuyorlar.
Yukarıdan aşağıya Truth- Undone- Downfall- DTF
Kapağının iç kısmında kocaman bir aynası var. Ayrıca bir tarafı far bir tarafı karıştırma fırçası olan çift uçlu fırça da çok kullanışlı.
İçindeki farların çoğunluğu ışıltılı farlardan oluşsa da bazı kilit renkler mat. Kaş altına ve katlanma bölgesine uygulayacağınız farlar gibi.
Yukarıdan aşağıya Dragon- Freeze - Heroine -Breakdown
İçeriğindeki renkler her ten rengine uyum sağlayabileceği gibi yaz kış fark etmeksizin her mevsimde kullanılabilecek renkler. Ayrıca gündüz ve gece makyajlarında da rahatlıkla kullanılabilir.
Yukarıdan aşağıya Vanity- Lucky Reign -Bobby Dazzle
Ben paleti 200 TL'ye aldım. Evet ülkemizde maalesef satılmıyor ve gümrük mevzuatı gereği her hangi bir yabancı siteden almanız da mümkün değil çünkü yurtdışından kozmetik alışverişi yapmak yasak. Her ne kadar bazılarının kargosu gümrüğe takılmasa da yüksek fiyatlı bir palet için riske değmez. Bu yüzden ya yurtdışından yaşayan bir arkadaşınızdan akrabanızdan size faturasız olarak yollamasını yada Türkiye'ye gelirken getirmesini rica edebilirsiniz. Kendiniz her hangi bir siteden alıp yurtdışında yaşayan akrabanıza yollayarak onun size ulaştırmasını sağlayabilirsiniz.
Yukarıdan aşağıya Alien- Alchemi- Bondage- Sonic
Yada en zahmetsiz yol olan instagram hesaplarından birinden satın alabilirsiniz. Daha önce de paylaşmıştım bir kaç güvenilir en azından benim bildiğim ve alışveriş yaptığım hesapları. İnstagramdan amerikadanaliyorum , orjinaliburda , ludoshemakeup , dupdurushop , pellinioffical , kozmetikvar hesapları gayet güvenilir hesaplar ve ister yüksek fiyatlı ister daha uygun fiyatlı ülkemizde satılmayan markaları bu kullanıcılardan alabilirsiniz.,
Yukarıdan aşağıya Last Sin- Angle- Defy- Revolver
Ben şimdi gözümü Vice LTD palete diktim. Sanırım bu paleti aldıktan sonra bir daha palet almayacağım :) Elimdekiler bitsin demek isterdim ama ne zaman biter onu da bilmiyorum :(
Ah bu kozmetik aşkı. Dövme gibi insan bir bulaştı mı  kendini frenleyemiyor :)
Benim Vice3 paleti ile ilgili düşüncelerim böyle. Sizin mutlaka denemelisin dediğiniz bir palet var mı? Paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder