YSL Touche Eclat Gözaltı Kapatıcılarım

Merhaba
Bugün bloğumda Yves Saint Laurent Touche Eclat göz altı kapatıcılarını anlatacağım.
Normalde birkaç tonu olmasına rağmen ben 01 Luminous Radiance ve 02 Luminous Ivory rengini yine duty freeden ikili kofre set olarak aldım.bir diğer sette de  03 olan vardı  ancak o oldukça sarı hatta neredeyse turuncu alt tonlu olan Peach rengiydi. Bu nedenle onu tercih etmedim.
Yapısı ne çok ince ne de ağırlık yapacak kadar kalın. Tam kıvamında orta kapatıcılıkta çizgilere dolma yapmayan harika bir kapatıcı.
01 numarası daha doğal bir görünüm sağlarken 02 numarası daha aydınlık ve sağlıklı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Hassas ve alerjik bir cildiniz varsa rahatlıkla kullanabileceğiniz türde bir ürün.
Sadece göz altlarınızı kapatmakta değil aynı zamanda yüzünüze kontür işlemi uygularken aydınlatmak istediğiniz bölgelere de kullanabilirsiniz. Dudak üstü burun kemiği kaş altı aydınlatmasında da gönül rahatlığı ile kullanılabilir.
Tükenmez kalem gibi arkasından basarak kullanıyorsunuz. Plastik kılları olan bir uca sahip.
Daha bir çok renge sahip bu nedenle her ten renginin ihtiyacını karşılayacak cinsten.
Fotoğraf alıntıdır.
Ben severek kullanıyorum. Öyle ki daha önce bir tane ikili set bitirdim bunlar aldığım ikinci set. Çok gözaltı problemim olmamasına rağmen verdiği aydınlığı çok seviyorum ve severek kullanıyorum. Ben aldığımda ikili set 100 TL gibi bir fiyata denk geliyordu. Şuan ülkemizde maalesef tanesi 105 TL civarında satılıyor. Ve yine maalesef ki muadilleri 10-15 ml bir gramaja sahipken YSL'de sadece 2.5 ml bir ürün var. Tabi ki bu da akıllara bu kadar az bir ürüne bu kadar çok para vermek mantıklı mı sorusunu getiriyor ki evet akıllıca değil.
Zaten son yurtdışı gezimde duty free fiyatlarının ülkemizdeki fiyatlarla arasında fark kalmadığını görmek hele hele aldığım parfümün ülkemizde 11 TL daha ucuz olduğunu görmek çok sinir bozucuydu.
Bir daha alır mıyım? Sağlam bir indirimde denk gelmedikçe hiç zannetmiyorum. Hele ki elimde daha 2 tane Rimmel London markasına iki tane de Mac markasına ait kapatıcı varken sanırım çok çok uzun bir süre kapatıcı almayacağım.
Sizin kullanmaktan memnun olduğunuz yada olmadığınız ürünler neler paylaşırsanız sevinirim. Beni aynı zamanda instagramdan gamzecelikdemir kullanıcı adımla takip etmeyi ve bloğuma üye olmayı unutmayın. Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder