Loreal Studio Secrets Professional Smooting Resurfacing Primer Makyaj Bazı

Merhaba
Bugün Bloğumda almak için can attığım ancak hevesimin kursağımda kaldığı bir üründen bahsedeceğim.
Bir makyaj bazı istiyordum hem makyajımı uzun süre sabit tutsun hem de gözeneklerimin görünümünü hafifletsin diye. Benefit The Porefessional sadece Sephora mağazalarında satıldığından ve yakınımda Sephora olmadığından nette yaptığım araştırmalarda Loreal'in bu ürününü gördüm. 40 küsur TL ödeyerek büyük umutlarla eve gelip denedim.
Ancak bence kullanışsız ve hijyenik olmadığını düşündüğüm bu kavanozun içinden ürün almak çok zor. Ne köpük kadar yumuşak ve akıcı ne de katı. İlginç bir yapısı var ve tırnaklarınız uzunsa kavanozun içinden ürünü almak daha da sıkıntılı.  Ayrıca kavanozun büyük durduğuna bakmayın neredeyse göz kremlerinin kavanozlarıyla aynı büyüklükte gibi.
Hadi ürünü aldık bu defa da yüzüme uygularken sanki yüzümden bir şey soyuyormuşum gibi pütür pütür olup soyuluyor. İnsanların bu ürünün neyini abarttıklarını hiç anlamıyorum. Benim cildimde resmen kalıp gibi durdu. Makyajımı sabitlemediği gibi öyle gözeneklerimi de aman aman kapattığını söyleyemeyeceğim. Bendeki ürün mü bozuk anlamadım. Bir Youtube makyaj videosunda bu ürünün krem gibi sürüldüğüne şahit olduğumdan beri aklıma bu soru düştü. Ancak 40 TL daha verip bu ürünü denemek için tekrar alır mıyım onu da bilmiyorum. Sonuçta ürünü alalı daha bir kaç ay oldu. Ve ürünün yapısı ve kıvamı baştan beri böyle.
Şuan elimde Flormar'ın ve Benefit'in gözenek kapatıcı makyaj bazı olduğundan sanırım bu ürün bittiğinde bir daha yenisini almayacağım.
Benim bu ürünle sınavım böyleydi. Siz bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz. Pylaşırsanız sevinirim. Beni aynı zamanda instagram.com\gamzecelikdemir kullanıcı adımla takip edebilir ; bu siteye katıl butonuna tıklayarak bloğuma üye olabilirsiniz. Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder