Holika Holika Magic Pole Mascara 02

Merhaba
Yine bir rimel incelemesi ile selamlar. Ankara gezimizde Holika Holika mağazasına gitmezsem aklım kalır dedim ve yine 5 dakikalık kısacık zamanımda koşa koşa girip çok övülen bu rimeli ve bir makyaj süngerini alıp çıktım.
Magic Pole rimelin ikisi mor ambalajlı ikisi mavi ambalajlı 4 çeşidi var. Farklı iki özelliği içinde barındırıyor her biri. Benimki de 02 numaralı long&curl yani uzatan ve kıvıran rimeli.
Ambalajı çok hoş. Diğer açıkta satılan rimellerin aksine paketli bir ürün. Buna rağmen açma kısmında korum bandı var. Ben aldığımda 58 liraydı ancak şuan 63 lira. Online alışveriş yapmak mümkün. Zaman zaman da tüm ürünlerde %40 gibi güzel indirimler oluyor.
Fırçasına bakacak olursak dibi düz ucuna doğru minik bir top gibi. Plastik uzunlu kısalı kılları var.
İddiası uzunluk ve kıvırma olan bu rimelde ilk açtığım günden beri maalesef hiç randıman alamadım.
Bir defa şimdiye kadar kullandığım rimeller içinde kesinlikle en kurusuydu. Sanki içindeki rimel tamamen kurumuş ve fırçaya ürün gelmiyor gibiydi.
Sonraları ise tamamen kuru hiç sürülemeyen bir rimel haline geldi.
İçine lens solüsyonumdan bir kaç damla koymama rağmen hiç bir düzelme olmadı. Sonrasında kaynar su dolu bir bardağa koydum ama yine de hiç bir değişim olmadı.
Fotoğraflarda da görüldüğü gibi öncesi ve sonrası arasında neredeyse hiç fark yok.
Benimkinde mi bi sorun vardı yoksa bu böyle kuru bir rimel mi anlayamadım ama 63 lira verip yenisini alacağımı hiç zannetmiyorum.
Aranızda kullanan varsa yorumlarınızıbekliyorum sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder