Zigavus Sarımsaklı Şampuan

Merhaba
Saç dökülmesi hemen herkesin ortak derdi sanırım. Benim de maalesef aşırı derecede saçlarım dökülüyor. nedenini bir türlü anlayamadım B12 vitamini ve çeşitli destekler kullanmama rağmen maalesef dökülme durmadı.
Çokça övülen Zigavus Sarımsaklı Şampuanı denemek zaten aklımdaydı firma da gönderince süper oldu.
Tabi sadece bir şişe şampuan ile dökülmenin tamamen durmasını beklemek biraz hayal olurdu ben de hemen eczaneden 2. şişeyi aldım. ben 1 şişeyi 21 liraya aldım ama gördüm ki internette 16 liraya satanda var 26 liraya da.
Şampuan asla sarımsak kokmuyor. Üzerinde kokusuz yazıyor ama kastedilen sarımsak kokmaması yoksa gayet hoş bir kokusu var. Çeşitli vitaminlerle de desteklenmiş, İlk kullanımda şampuanlama sırasında saçlarım o kadar yumuşadı ki sanki bulutlara dokunuyormuşum gibi bir his. Sonraki 4 ve 5. kullanımda saçlarım banyo esnasında inanılmaz derecede dökülmeye başladı. Açıkçası çok korktum ve kullanmayı bırakmak istedim. Ama sonra kullanan bir kaç kişiden bunun normal olduğunu öğrendim.
Sonrasında ise özellikle 2. şişeye geçtiğimde neredeyse yarı yarıya saç dökülmemin azaldığını gördüm. Bir süre sonra yaptırdığım saç analizinde minik yeni saçlarımın çıktığını gördüm. Buna sebep şampuan mı yoksa doğal seleksiyon mu bilmiyorum ama yeni saçların oluşumunu görmek beni mutlu etti.
Ancak yeni ürünler denemek zorunda olduğumdan 2. şişe bittiğinde kullanmayı bırakıp yeni bir şampuana geçtim ve maalesef saçlarım eskisi gibi aşırı dökülmeye başladı öyle ki kedi kuyruğu gibi kaldı.
Demek ki gerçekten de sonuç almak için 3-4 ay kullanmak gerekiyormuş. Elimdeki şampuanlar bittiğinde yine bu defa uzunca bir süre kullanacağım. Çünkü 2 şişe de olsa olumlu sonuç almaya başlamıştım. Ama takdir edersiniz ki etkinliklerde sponsor olan firmaların ürünlerini de denemem gerekiyor. Evet her şeye rağmen bir takım bloggerlar gibi satmak yerine inatla kullanıyorum hem de saçlarımı kaybetme uğruna :(
Eğer sizinde değerlerinizde bir eksiklik yoksa ve dökülmeniz mevsimsel ise bence şans vermelisiniz. En azından saçlarınıza değil de bulutlara dokunuyormuş hissine değer. Kendinize iyi bakın sevgiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder