Too Faced Better Than Sex Mascara

Merhaba
Bugün yine bir rimel incelemesi gelsin dedim. Yoksa elimde biriktikçe birikiyor rimeller.
Ünlü vloggerların en sevdiği rimellerden biri olunca ve bende Too Faced markasının bir kaç ürününü deneyip sevmiş biri olarak bu rimeli denemek istedim.
Tabi Too Faced ülkemizden çekildiği için ben de instagramdan tanıdığım sarin kozmetik hesabından aldım. Hatta direk dükkanlarına gittim diyebilirim.
Yurtdışında satış fiyatı 23$ yani 70 lira civarı. Ben aylar önce dediğim hesaptan 125 liraya aldım ki gerçekten fazla bir fiyat maalesef.
Rimeli elinize aldığınızda ambalajının ağırlığı ve metal oluşu zaten vay be demenize sebep oluyor. Çünkü resmen kaliteli bir şey kullandığınızı anlıyorsunuz.
Fırçasına gelecek olursak , ortası hafif sıkılmış sanki bir kum saatini andıran kıl bir fırçaya sahip.
Vaadi ise dolgun kıvrık ve dramatik kirpikler.
Peki öyle mi?
Kirpiklerime ilk değdirdiğimde resmen ben bütün rimellerimi atar satar gider on tane bundan alırım dedim. Çünkü gerçekten vaadini yerine getirdiğini gördüm. Ta ki rimeli sürüp aradan 15 dakika geçe kadar. Resmen şaha kalkmış kirpiklerim dümdüz karşıya bakıyordu ve göz kapaklarıma fil oturmuş gibi hissediyordum.
Yani o şahane rimel uyguladıktan bir süre sonra kirpiklerimde inanılmaz ağırlık yaptı ve ilk sürüldüğü halinden eser kalmadı :(
Hal böyle olunca tabi bir süre kullanmamak için direndim. Sonra yine denedim ama bu defa çok fazla sürmek yerine hafif bir uygulama yaptım. Tabi ilk uyguladığım kadar şahane durmasa da hafif uygulamada kirpiklerime ağırlık yapmadığı için fikrim biraz olumlu yönde değişti diyebilirim.
Yine de normal fiyatını hak etse de 125 lirayı hak ettiğini düşünmüyorum. Eğer o kadar parayı gözden çıkaracaksanız ve yurtdışından bu rimeli getirtme imkanınız yoksa Lancome alın daha iyi derim.
Benim Too Faced Better Than Sex yani seksten daha iyi olduğunu iddia eden rimelle ilgili düşünce ve deneyimlerim böyleydi. Kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler hoşça kalın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder