Lip Kit Bubbly Cosmetics Premium Edition Matte Lipgloss 02

Merhaba
Aslında çok uzun zaman önce tamamen kuzenimin ısrarıyla kuzenim için alınmış bir rujdu kendisi. Ama yazsam mı yazmasam mı bilemedim. Sonra dedim ki en azından takip edenler bilmeli. Öyle ya o kadar bloğu bile olmayan sözde bloggercıklara yollanmıştı ve onlar öyle şişirmişti ki bu ürünü..... Yazmazsam olmaz diye düşündüm.
Dediğim gibi kuzenim sigara içtiği için çıkmayan bir ruj arayışına girmiş ve bunu bulmuş bana almam için rica etti ki takip edenler bilir kuzenim İsviçre'de yaşıyor. Bende almak için siteye girdim üyelik oluşturdum acaba kendime de alsam mı diye düşünüyorum falan bu arada 3 tane attım sepete bekliyorum.
Pat bir telefon Gamze hanım Lip Kit Bubbly'den arıyoruz adres teyidi için. İnanılmaz şaşırdım çünkü almadım daha sepette duruyor. Onlara da aynısını dedim. Yok biz sadece adresi teyid edelim ki alırsanız hemen yollayalım dediler. Vay dedim ne ilgili firma. Sırf kargo ücreti ödememek ve blogda yazmak için almak istiyordum ama bir şey alma dedi. 10 lira kargoyla beraber 47

lira ödeyip ruju aldım. Aslında 3 ruj kargosuz 89 liraydı ama dur bakalım kuzeninkini denersin dedim içimden.
Ruju sürdükten hemen sonra sigara yada her hangi bir şey içmeden yemeden önce.
Aradan bir hafta geçti elli tane instagram mesajından sonra 3 tane kapıda ödemeli ruj geldi. Ben yine şok geçirdim tabi. Çünkü hem bir tane ruj istedim hem kredi kartı ile ödedim. Teslim almadım. Firmayı arıyorum açan yok. Mesaj atıyorum dönen yok. Kuzen İsviçre'den geldi dönecek ruj hala yok. O kadar çok mesaj attım ki ödemeyi inkar ettiler falan filan. Zaten yazışmalar aşağıda. Neyse sonunda geldi ruj.
Değil 39 lira 3,9 lira etmez. Vaad ettiği hiç bir şeyi yerine getirmiyor. Kuzenim zaten sürer sürmez aldığına pişman oldu. Keşke uğraştırmasaymışım seni dedi.  Yerine getirdiği tek vaadi mat oluşu.
Bir defa asla kalıcı değil. Sigara içerken su içerken bir şey yerken çıkıyor. Ayrıca dudakları şişirdiğini iddia ediyor ya o da olmadı.
Inova olarak geçen firma hem banka ekstresinde hem paypal hesabımda paranın yatırılmış olduğu görülüyor.
Bazen bedava ruj gönderilmiş bloggerlara (!) bakıyorum da dudaklarım şöyle karıncalandı böyle yandı dolgunlaştı sürdüm 12 saat çıkmadı diyorlar. Yazık diyorum. İyi ki kendime 89 lira verip almamışım ve iyi ki kuzenim almak istemiş de inceleme şansımız olmuş. 39 lira çöpe gitmiş oldu ama ben de böylece kimin samimiyetine inanıp inanmayacağımı görmüş oldum.
Maalesef bizim kuzenimle deneyimlerimiz böyleydi. Yine de almak isterseniz artık o sizin bileceğiniz iş. Kendinize iyi bakın sevgiler.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder