Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu

Merhaba
Uzunca bir süredir alıp almamak arasında kaldığım bir misel su idi Bioderma h2o .  Bu ikilemde kalmamın asıl sebebi ise tamamen duygusaldı :) Yani muadilleri 400 ml ve 15 liraya satılırken Boderma'nın 250 ml ürünü bile 35-40 lira civarı.
Çoğu yerde de 500 ml olan paketleri çiftli satılıyor ve bir alana bir bedava kampanyası ile en az 65 liraya satılıyor.
Ben bu ürüne bu kadar para vermeyi istemediğimden sürekli almayı erteledim. Ve bir etkinlikte firmanın sponsor olmasıyla tanıştım.
Makyajı çıkarıyor mu? Evet çıkarıyor. Ancak ben bu ürünün çok fazla abartıldığını düşünüyorum.
Şöyle ki ; malumunuz Bioderma'nın bu ürünü Garnier markasının kusursuz temizleme suyu ile kıyaslanıyor. Ve daha önce Bioderma kullananlar Bioderma'nın bir tık daha iyi olduğunu savunuyor.
Oysa ben Bioderma kullanmadan önce Garnier kullanıyordum. Bioderma markasına geçince öyle bir fark göremedim.
Bence bu alışkanlık meselesi gibi. Çok içerik avcısı değilim. Birebir ikisinin içeriklerinin aynı olmadığı biliyorum sadece ama bana göre etkileri tamamen aynı.
Hatta nasıl önce Bioderma kullananlar onun daha iyi olduğunu düşünüyorsa bana göre de Garnier daha iyiymiş gibi geliyor. Ama yine de dediğim gibi bu tamamen önce hangisini kullandığımla alakalı sanırım. Çünkü bariz fark yok.
Yoğun rimel uygulayan biri olduğum için gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki bu kadar rimeli bir defada sökmede de başarısız. Onun dışında günlük makyajı temizlemek için ideal diyebilirim.
Yine de Garnier işini Bioderma kadar başarılı yapıyorken ve fiyatı da bu kadar uygunken Bioderma'ya o kadar para ödeyip almayacağım.

Sonuçta makyajımı daha iyi çıkaran başka bir ürün daha kullanıyorum malumunuz Sephora Makyaj Temizleme Suyu benim hala en favorim.
Zaten en muhteşem temiz
leyiciyi de kullanmış olsam  yine de cildimi temizleme jeli ve clarisonic ile temizlemeden yatmıyorum. O nedenle makyajımı ortalama çıkaran ama fiyatı yüksek olan bu ürünü bir daha almayacağım. Kendinize iyi bakın sevgiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder