Sephora Pompalı Makyaj Temizleme Suyu

Merhaba
Bugün sizlerle uzun zaman severek kullandığım bir makyaj temizleme suyundan bahsedeceğim.
Benim bu makyaj temizleme suyuyla tanışmam aslında 2015 ilk baharda oldu. Ancak elimdeki stoklar bitmeden açmak istemediğimden beklemiştim. Nihayet elimdekiler bitti ben bu misel suyu kullanmaya başladım ve daha yarı olmadan gittim yedekledim.
Öncelikle ürün büyükçe pompalı bir şişede. Pompanın üst kapağını kaldırdığınızda delikli bir kısım var. Buraya pamuğunuzu koyup bir kaç defa bastırdığınızda ürün pamuğunuza geliyor. Hem de siz ne kadar isterseniz o kadar. Yani kontrol sizde. İlk ilgimi çeken zaten pompalı olması olmuştu. Çünkü yine hakkında hiç bir şey okumadığım bilmediğim bir ürünü Benri'nin pompalı asetonlarına benzetince denemeliyim sevmezsem de başka bir temizleyici koyar ambalajında faydalanırım demiştim.
Bunun yanı sıra ürün 400 ml bir şişe de. Fiyatı ben aldığımda 26 lira civarındaydı.
Ürünün etkilerine gelince ben hayatımda ilk defa 2 tane disk pamukla tüm makyajımı temizledim. Öyle ki belki 26 lira fazla gelebilir belki ama pamukla amorti ettiğinizi düşününce bence makul. Çünkü şuan elimde bir firmanın gönderdiği makyaj temizleme suyu var ki evlerden ırak , 6 tane pamukla zor sildiğimi zannettiğim makyajımı sonrasında Clarisonic ile temizlediğimde fırçadaki fondöten rengini görünce anladım ki yine sırf firma gönderisi diye şişirmişler.
Neyse bence 2 yada hadi 3 pamukla tüm makyajı tamamen cildimden sökmesi bu yüzden bence avantaj. Yani yüzünüzü bir temizleme jeli ile yıkayamayacak kadar yorgun uykusuz yada aceleniz olduğu durumlarda sadece bu su ile silip yatabilirsiniz.
Tabi ki böyle zamanlarımda oldu. Buna rağmen cildimde bir kir birimine bağlı tıkanık gözenek durumu akne yada sivilcelenme yaşamadım.
Suyu kullandığım zamanlarda da cildimde bir kızarıklık irritasyon alerjik bir durum pütürlenme yada başka bir durumla karşılaşmadım.
Kornea incelmesine bağlı göz problemleri yaşıyorum ve bazen lensleri çıkardığımda oksijen bile gözlerime yakabiliyor. Ancak bu ürünü kullanırken göz yanması da yaşamadım.
Benim gittikçe alacağım ve yarıladıkça yedekleyeceğim harika bir ürün. Ben bayıldım. Öyle ki artık Garnier bile almam. Sadece daha önceden yağlı ciltliler için olanını almıştım onu kullanıp şeffaf Garnier ile arasında ne fark var gözlemlemek için. Bir de firma gönderisi Bioderma var. Onları kullanınca bu yedeği açacağım. Onların da Sephora'nın bu makyaj temizleme suyunu sollayacağını sanmıyorum. Zaten bir makyaj temizleme suyuna da 75-80 lira vermem her halde. Neyse büyük konuşmayayım.
Bu arada fotoğrafları havalar güneşliyken çektim. Şuan bir şişe tamamen bitti. Başka bir ürüne o yüzden geçtim.
Ancak bu ürün ile ilgili düşüncelerim kesinlikle çok olumlu. Bir şans verin derim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder