Essence I Like Long Lashes Rimel

Merhaba
Rimel incelemelerine kaldığımız yerden devam edelim. Malum elimde bir sürü  rimel oldu yine :)
Çok önce aldığım ve fırçasına bayıldığım bir ürün.
Öncelikle fırçasından bahsedecek olursam minicik kaş rimellerinin ucundan azıcık daha uzun plastik dikenleri olan bir uca sahip.
Kirpikleri tek tek ayırıp uzatmada gerçekten başarılı. Çok hacim verdiğini söyleyemem ama ilk katta hacim veren bir rimelin üzerine uygulanırsa daha başarılı oluyor.
Yine de benim en çok sevmeme neden olan alt kirpikler için biçilmiş kaftan olması. Minik ve ince fırçasıyla alt kirpiklerle oldukça kolay kullanım sağlıyor. Hem de fırçası diğer rimellerin fırçalarına oranda daha küçük olduğundan uygularken göz altına bulaşma yapmıyor.
Gün sonundaki performansına gelecek olursam, kirpiklerim ilk sürdüğüm zamandaki gibi kalkık ve kıvrık duruyor. Gün içinde ufalanıp göz altlarına minik minik dökülme yapmıyor. Terlediğinizde kirpik diplerine bulaşmıyor.

Ancak sıra çıkarmaya geldiğinde misel sular ile biraz zor çıkıyor. Çünkü kirpikleri biraz sertleştiriyor. Waterproof olmadığı halde böyle olması iyi mi kötü mü bilemedim. Bu nedenle yağ bazlı bir temizleyici ile çıkarmayı denedim. Daha kolay çıktı ancak eriyip pamuğa bulaşma yerine pul pul dökülerek çıktı.
İşte bu nedenle alt kirpiklerdeki kullanımını sevsem de çıkarma zorluğu sebebiyle bir daha tercih etmeyeceğim bir rimel oldu. Ancak fırçasına kıyabilir miyim bilmiyorum. Sanırım rimel bitse de fırçasını yıkayıp kaşlarım için kullanacağım.


Bu arada ben Essence markasının bu rimelini 10 lira civarında bir fiyata Gratis mağazasından almıştım. İndirim zamanı 7-8 TL gibi fiyatlara bulmak da olası. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder