Swissco Detangling Palm Brush / Düğüm Açıcı Saç Fırçası

Merhaba
Bir süre önce instagramda yine Gratis mağazalarında satılan Swissco ait Tangle Teezer benzeri ama saplı bir fırça furyası aldı gitti. Ama ben tabi her zamanki gibi bulamadım ve Sephora'ya gitmişken paraya kıyıp Tangle Teezer almıştım. Bu linke tıklayarak Tangle Teezer incelemesini de okuyabilirsiniz.
Sonra gel zaman git zaman yine Gratis'e gidince instagramda gördüğüm fırçaya bakayım dedim ama o yine yoktu. Saplı olanın yerine bu vardı bende hemen aldım.
Amacım ikisi arasında ne gibi farklar var biri 50 TL biri 13 TL bu kadar fiyat farkı varken ve amaçları aynıyken gerçekten ikisi de aynı mı?
Her ikisi de avuç içine oturacak şekilde ergonomik olarak tasarlanmış.
Her ikisinde de bir sıra uzun bir sıra kısa olmak üzere plastik çubuklar var. Ancak burada ikisini birbirinden ayıran Tangle Teezer'ın plastik çubukları Swissco'ya bir kaç milim daha kısa ve biraz daha sert.
Ama bu ayrım ikisinin arasında işlev olarak pek bir fark yaratmıyor.
Daha öncede belirttiğim gibi Irmak'ın saçları ince telli ve çok uzun. Saçları maske ve kremlere ve hatta saç açıcı spreylere rağmen aşırı karışıyor. Irmak'ın saçlarında her ikisi de aynı etkiyi gösterdi ve maalesef her ikisi de çok başarılı olamadı. Ama bu Irmak'ın saç tipiyle de alakalı.
Benim gözlemlediğim tek fark saç ıslakken aynı etki  saç kuruyken ise Tangle Teezer bir tık daha iyi.
Benim saç tipim ise kalın telli ve uzun. Ama ben de saç kremi kullanmasam bile şu baba taraklarıyla bile açılıyor. Ve yine bu iki tarak ile taradığımda çok fark göremedim.
 Zeyno'da denediğimde de her ikisiyle de aynı etkiyi alınca aralarında çok büyük fark olmadığına karar verdim. Dediğim gibi sadece Irmak'ın saçında kuruyken Tangle Teezer bir tık daha başarılı ama 50 TL verecek kadar da belirgin bir fark yok.
Bu aşamada karar vermek tamamen sizin zevkinizle ulaşabilirliğinizle ve maddi durumunuzla alakalı. Arada fark olmadığı için hangisini almak size kalmış. Benim gözlemlerim böyle. Sizin karşılaştırma yapma şansınız olduysa düşüncelerinizi yorum olarak bekliyorum. Sevgiler hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder