Sephora Outrageous Dramatic Volume Mascara


Merhaba
Bugün bloğumda yeniden bir rimel incelemesi var :)
Bu rimeli Agora Avm Sephora'da tabiri caizse boş boş gezerken bir anda gördüm ve aklıma youtube videolarında ve bloglarda adından sıkça söz edilen rimel olduğu geldi ve hemen 54 yada 59 TL gibi bir fiyata aldım.
Sonra otele geldim. Yattım uyudum sabah oldu. Rimeli elime aldım üzerindeki koruyucu bandı kopardım ve açtım. Ta taaam yanlış rimel :) Nereden anladın derseniz benim alacağım rimel dramatic and curl olanmış ama ben dramatic volüme olanını almışım bunu da açar açmaz fırçasını görünce anladım :( Üzerindeki koruyucuyu çıkardığım için de maalesef geri iade edemedim :(
Meğer bu rimelin iki çeşidi varmış. Hiç bilmiyordum. İkisini bir birinden ayıran tek şey ise rimelin üzerindeki yazıymış :( Ben ambalajı aynı görünce istediğim rimel zannedip aldım.
Hayal kırıklıklarımı bir yana atıp yahu deneyeyim bakalım belki iyidir dedim ve ilk kullandığımda rimeli çok beğendim.
Ancak rimeli 2. kullanışımdan itibaren bu rimeli kullanmak aşk nefret ilişkisine döndü. Evet uzatıyor hacim veriyor ama rimeli uygulayacak sabır ve yeterli vaktin varsa....
Dediğim gibi ben rimeli iki kat uygulamıyorum hiç. Yani bir kat sürüp bekleyip ikinci katı sürmüyorum çünkü rimelin kirpiklerimi yapıştırmasından ve topak topak olmasından korkuyorum. Eğer öyle olursa tüm makyajımı silerim hiç acımam çünkü.
Bu rimeli de iki sürüm arasında beklemeden kurumadan sürmeye çalıştım ama zamanla kirpiklerimi birbirine yapıştırdı. Kirpik diplerime bulaştı.
Sonra bir şans bir şans bir şans daha verdim öyle ki evden dışarı çıkmayacağım zamanlarda bile sürüp performansını denedim.
Sürümü esnasındaki uğraştırıcılığını ve kirpik diplerime bulaşmasını saymazsak gün içinde performansı güzel. Akma bulaşma dökülme yapmıyor. Kendi kirpiklerim adına konuşmam gerekirse 12 saatin sonunda hala kıvrık ve uzunlar.
Bir daha alır mıyım zannetmiyorum. Şimdi aklımda diğer asıl almak istediğim rimel var. Her şeye rağmen ona da bir şans verip almak istiyorum. Sizim Sephora markasında deneyip memnun kaldığınız yada aman uzak dur dediğiniz rimel varsa yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder