Benefit They're Real Push-up Liner

Merhaba
Aslında her makyajımda eyeliner kullanan biri değilim çünkü zaten mükemmel eyeliner çekemiyorum. Ama bu eyelinerı kullananlar o kadar memnundu ki ve herkes o kadar kolay sürüldüğünden bahsediyordu ki alamadan edemedim.
İyi ki Sephora'da bazı ürünlerin seyahat boyları var. Böylece memnun kalıp kalmayacağımızı bilmediğimiz bir ürünün orijinaline bir dünya para verip hayal kırıklığı da yaşamamış oluyoruz.
Bende büyük boyuna 100 TL civarı para vermek istemediğimden seyahat boyunu aldım ona da 30 TL civarı verdim.
Fikir çok güzel. Kauçuk yada silikon gibi bir ucu var. Ürünü çevirdikçe bu ucun içinden ürün geliyor ve sürüyorsunuz. Fikir harika. Kesik uçlu ve ince olması süper ama bu kadar.
İçinden çıkan ürün inanılmaz kuru. Kesinlikle sürümü çok zor. İlk sürüşte tamamlamak mümkün değil. Kesik kesik bir görüntü oluyor. Doldurmaya kalktıkça iyice kupkuru rezil bir hal alıyor. Azıcık çevirseniz bile gelen ürün hemen kuruyup topak topak oluyor. Peçeteye kaç defa sildim ucunu bilmiyorum.


Şöyle düşünün Pastel'in mat rujunu dudaklarınızı gere gere 3-4 kat sürdüğünüzü ve dudaklarınızı normal bıraktığınızdaki o görüntüyü hayal edin. Kupkuru pütür pütür ve çizgilere dolmuş. Ürün tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.
Dahası son iki kullanımımda makyajımı rezil ettiğinden makyajımı komple silmek zorunda kaldım.
Çıkarması ise sürmesinden daha berbat çünkü çıkmıyor. Evet üzerinde waterproof yazmadığı halde Garnier ile milim oynamadı yerinden. Sephora çift fazlı temizleyici ile de çıkarırken resmen soyularak pütür pütür dökülerek çıktı :(
Yani sürmesi de çıkarası da benim ve göz çevrem için işkence olan dakikalarca uğraştığım halde süremediğim dahası bir de bana göz makyajımı komple sildiren nefret ettiğim bir ürün oldu :(
Duyduğuma göre yaz ayında başka renkleri çıkacakmış. İnşallah onlarda siyah rengi kadar vasat olmaz.
Sizin kullanıp vasat bulduğunuz eyeliner varsa ve yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder