Rimmel London Scandaleyes Jumbo Eye Shadow Stick

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu renklerine vurulduğum iki kalem far. Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi ben kalem yada krem farları daha çok alt kirpik diplerime uygulamayı seviyorum. Yada far altına baz olarak kullanıyorum. Bu kalemleri almamdaki amaç da mavi renk olanı kirpik diplerime kullanırım şampanya rengi olanı da göz içime ve göz pınarlarıma aydınlık vermesi için kullanırım diyordum.
Evet böyle de kullanıyorum ama artık ben bu farları göz kapaklarımda da kullanıyorum. Ve özellikle mavi olanın verdiği etkiye bayılıyorum. Mavi dediğime bakmayın içinde yeşil yansılamalar var. Hatta atm olarak tarif etmem gerekirse tavus kuşunun tüyünde bir renk olur hani mavi yeşil yanar dönerli. İşte bu renk tam da o renk. Sürümü harika. pigmentasyonu şahane. Oldukça kalıcı.
Şampanya rengi ise altın bronz arası ama çokça bej rengi. Göz pınarlarını aydınlatmada başarılı. Yazın bronz tende hafif uygulandığında da gayet kalıcı ve başarılı bir aydınlatıcı. Geçen sene kullandım bir kaç defa bu sene de kullanmayı planlıyorum. Bronz tende nefis duruyor.
Fiyatlarını hatırlamıyorum çünkü uzun zaman oldu alalı ama yalnızca Watsons mağazalarında bulabileceğiniz Rimmel London markasının bu kalem farlarının 20 TL altında olduğunu biliyorum. Zaten daha pahalı olsalardı almazdım. Hak etmediklerinden değil bir kaleme o kadar para vermek istemem genel olarak çok sıra dışı bir şey olmazsa. Yoksa zamanında Mac göz kalemine de 37 TL vermişliğim var :)
Benim bu kalem farlarla ilgili düşüncelerim olumlu. Daha önceden de okuduysanız biliyorsunuz ki ben bu tarz kalem farları çok farklı şekillerde kullanmayı seviyorum. Yoksa zaten bitiremem her halde. Mesela geçenlerde incelediğim bir kahverengi kalem farı kaş doldurmakta ve yüzüme kontür yapmakta kullanmıştım. Sizin de böyle amacı dışında kullanmaktan hoşlandığınız ürünler varsa yorum olarak yazabilirsiniz. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder