Mac Tinted Lipglass Talk Sexy

Merhaba
Her ne kadar güneş yerini yine kara kara bulutlara yağmur ve fırtınaya bıraksa da önümüz yaz. Bu nedenle bende bugün yine bir renkli dudak parlatıcısı ile karşınızdayım.
Evet çok lipgloss insanı değilim ve elimdeki o adar lipglossu sonuna kadar kullanamamış bir çoğunu dağıtmış bozulanları çöpe atmış biri olarak yine dayanamadım ve son Elca alışverişimde sanırım biraz da fiyatlarının etkisi olma ki kendimi tutamayıp bir gloss daha aldım. Ama söz bu yaz bol bol kullanacağım :)
Bu arada fiyatı 16 TL idi. Mac ürünlerinin mağaza fiyatlarını düşününce insanın Elca'ya koşası geliyor yani :)
Bu gloss diğer kullandığım Mac glosslara nazaran biraz daha iyi. Daha az yapış yapış hatta neredeyse yapış yapış değil diyeceğim. Sanırım bu da içeriğindeki jojoba yağından kaynaklanıyor. Ayrıca yine diğerlerine göre tek başına kullanıldığında bile daha fazla renk veriyor. Ama dudak kalemiyle kullanmak hatta dudak kalemini ruj olarak kullanıp üzerine bu glossu uygulamak yada ruj üzerine uygulamak da mümkün.
Ama şöyle bir şey oluyor. Sadece bende mi böyle oluyor bilmiyorum belki de ben çok gevezeyim o yüzden glosslar dudaklarımın sağ ve sol kenarında zamanla birikme yapıyor. Bu sadece bana has bir şey değilse arada dudaklarınızı kontrol etmenizde yarar var.
Bir de bu gloss diğerlerine nazaran daha çok parlıyor. İçinde altın rengi minik minik simler var. Ambalajı diğer Mac glosslara nazaran daha kısa ama tombik. Yine de diğer uzun olanlar 2.7 gr ürün barındırırken bu gloss 4.8 gr ürün barındırıyor.
Fiyatına göre bence harika bir ürün. Mağazadaki fiyatına değer mi? Bence değmez çünkü bakmayın ben Elca'dan aldım ama şuan Mac'in online alışveriş sitesinden 52 TL ye almak mümkün. Yani sanırım hala satışta olduğuna göre bu koleksiyon ürünü değil. Yine de Elca'ya gidebilme durumunuz varsa mutlaka özellikle Orjin Plaza Elca'ya uğrayın derim.
Bu rengi bulamazsınız belki ama daha başka bir şey bulursunuz hem de neredeyse 3 te 1 fiyatına :)
Benim bu gloss ile ilgili düşüncelerim böyle. Mac'in mutlaka bakmalısın dediğiniz bir glossu varsa önerilerinize açığım. Yorum kısmına yorum bırakmak isterseniz bu siteye katılın butonuna tıklayarak bloğuma üye olabilir ve ürünler hakkında yorumlarınızı bırakabilirsiniz. Çok mutlu olurum. Sevgiler hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder