İpelina Makyaj Temizleme Pedi

Merhaba
İpelina markasını daha önce çok duymuş ve makyaj düzeltme çubuklarının hastası olmuştum. Zaten diğer ürünlerini de denemeyi ve kullanmayı çok istiyordum.
Geçtiğimiz günlerde şu yüzümde alerjiye sebep olan maskeyi iade etmek için Watsons'a gidince maskenin yerine iki oje ve bu temizleme mendillerinden almıştım. Tam da İzmir'e gidecektim ve iki gün için yanımda koca koca temizleyiciler taşımak yerine içinde 5 tane mendil bulunan bu ürünü götürmek cazip gelmişti. Hiç düşünmeden fiyatı 3.25 TL olan bu temizleyicileri de alıverdim.
Bu arada maske maceram için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.
Dediğim gibi içinden tek tek paketlenmiş 5 adet mendil çıktı. Mendilleri açana kadar kolonyalı mendil gibi katlanmış olup açınca büyük olacağını düşünmüştüm ama öyle değildi. Normal bir ıslak mendili dörde katladığınızda bu mendil ile aynı boyut ve kalınlıkta oluyor diyebilirim.
Mendil normal ıslaklıkta çok yağlı bir yapısı yok. Makyajı güzel çıkarıyor. Mendilin tam ortasında mendili ikiye ayırabileceğiniz kesikler mevcut. Böylece tek bir mendili iki gözünüz için kullanabilirsiniz.
Buraya kadar her şey çok güzel ama.... Eğer benim gibi bol rimelli eyelinerlı bir makyajınız varsa 1 mendil sadece bir gözünüzü temizlemeye yetiyor. Yani ben 3 mendille yüzümü ancak temizleyebildim. Hoş benim kocaman yanaklarımı düşünürsek size iki tane yetebilir :)
Bir de benim için en büyük eksisi kokusu :( zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama ben kokusu beğenemedim. Kokusu için çok güzel diyenler de var ama bana göre değil maalesef :( Şu içerisinde 50 tane olan makyaj temizleme diskleriyle aynı yapıda ve kokuda mı bilemiyorum kullanmadım henüz ama onu da en kısa zamanda alıp deneyeceğim.
Yine de 3.25 TL ve kısa seyahatleriniz için gayet ideal ve kullanılabilir bir ürün.  Ben kokusuna rağmen az yer kaplaması ve makyajı güzel çıkarması nedeniyle kısa seyahatlerimde kesinlikle yeniden tercih edeceğim. Bence siz de İpelina markasıyla tanışmalısınız. Fiyat performans açısından harikalar.
Kendinize iyi bakın hoşça kalın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder