The Balm Sexy Mama Pudra İncelemesi

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu The Balm markasının neredeyse herkes tarafından oldukça sevilen pudrası Sexy Mama.
Evet neredeyse alan herkesin çok severek kullandığı bu pudra hakkında bakalım ben neler düşünüyorum?
Pudranın ambalajı bildiğimiz sevdiğimiz The Balm tarzı. Kapağın iç tarafında küçük bir aynası var. Bence bu üründe The Balm'ın diğer ürünleri gibi fazlaca bereketli. Ambalajı mıknatıslı olduğundan seyahatler için de bence ideal. Rimmel London Stay Matte pudranın ambalajının dandikliğini düşününce bence bu Sexy Mama için büyük bir artı.
Aldığım günden beri kafamda tam bir fikir oluşması için neredeyse her makyajımda kullandım diyebilirim ama maşallah daha hiç eksilme olmadı gibi. Bu arada ürünü indirimden 22-23TL gibi bir fiyata almıştım ama normalde 32-33 TL civarı sanırım. Bence indirimde alındığında 7 gr civarı bir pudra için gayet uygun bir fiyat. İçeriğinde talk ve paraben olmaması da ayrıca bu pudrayı seçmek için yeterli bir sebep.
Maalesef bu üründe de diğer The Balm farları allıkları ve bronzerında olduğu gibi tozutma mevcut ama benim için dert değil. Çünkü tozutma yapmayan ürün bulmak biraz zor.
Pudrayı ilk denediğimde yapısının kalın ve transparan olmadığını düşünmüştüm. Hala aynı düşüncedeyim.
Bence pudra tam transparan olmamakla birlikte tamamen renkli de diyemem. Yani bana göre Rimmel London markasının transparan pudrasıyla kıyaslayacak olursam Rimmel London pudrası transparanlık olarak bence daha başarılı.
Ama Rimmel London pudraya göre biraz daha örtücü. Yani fondöteni daha fazla sabitliyor ve bazı tam kapanmamış kusurları gizliyor.
Artık bildiğiniz gibi karma ve yağlı ciltliler eğer makyajlarının üzerine transparan yada renkli pudra uygulamazsa makyajın kalıcılığı azalıyor ve gün içinde yağdan parlayan vıcık vıcık bir cilt ile akmış bir makyaj da kaderimiz oluyor. Bu nedenle bu pudranın makyajı sabitlemesi ve ilerleyen zamanlarda ciltte fazla parlamaya neden olmaması da güzel. Gerçi ben karma ciltliyim. Ama yağlı cilde sahip kişiler uzun süre aynı makyajla zaman geçireceklerse parlamaya karşı yeniden bu pudra ile sabitleme gereği duyabilirler. Ama benim için yeterli bir pudra.
Ben severek kullanıyorum. Bir daha alır mıyım? Bilmiyorum çünkü elimde 5 tane daha pudra var ve ben hepsini açıp o an canım hangisini isterse yada kullandığım fondötene hangisi uygunsa onu kullanmayı tercih ediyorum. Bu yüzden ne zaman biter hiç bilmiyorum. Ama gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir ürün. Ama dediğim gibi neredeyse yarı fiyatına alma imkanınız varken indirimleri kovalayın :) kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder