Make Up For Ever Smoky Extravagant Dramatic Impact & Graphic Precision Mascara İncelemesi

Merhaba
Bir kaç gündür bloğuma yazı koyamıyordum çünkü yeni bir tasarımla ve yeni bir adresle sizlerle olmak istedim. Ve bloğumu yeni bir adrese taşıdım. Henüz son görünümü bu olmasa da değişimler devam edebilir.
Neyse şimdi gelelim MUFE Smoky Extravagant rimelin detaylarına.
Aslında bu markanın rimelleri çok ilgimi çekmiyordu. Hiç ilgimi çekmediği içinde nasıl diye araştırmamıştım ama tabi ki markayı biliyor ve HD fondötenini severek kullanıyordum. Ayrıca markanın Aqua serisinin göz kalemlerinin de methini duyuyordum.
Sonra bir gün Sephora'da gezerken bir çok markanın seyahat boy ürünlerinin olduğu bir stand gördüm ve bu rimel de bu stanttaydı. Fiyatı da 28 TL olunca neden alıp denemeyeyim ki dedim. Ve aldım. Sephora'yı bu nedenle çok seviyorum. Bol bol seyahat boy ürün var ve tam boyunu alıp riske girmek istemeyenler için bu seyahat boy ürünler çok ideal.
Bu rimeli açtığımda ilk önce fırçası çok ilginç geldi. Ucu oldukça ince olan fırça dibine doğru oldukça tombullaşıyor. Bu da kısa ve düz kirpikleri olanlar için bence dezavantaj çünkü maalesef her yere bulaşıyor tombul fırçası yüzünden.
Peki ben etkilerini  sevdim mi? Eh işte. Bence normal bir rimelden çok da bir farkı yok. Bence normal bir rimel kadar uzatıyor. Hacim verdiğini pek söyleyemem. Ama ilerleyen saatlerde göz altlarına dökülme yapabiliyor.
Ayrıca neredeyse dondurma külahına benzeyen fırçasıyla uygulamak çok zor. Kıl fırça olduğundan kirpikleri plastik fırçalar gibi tek tek tarayarak ayırmıyor. Uç kısmı çok ince olduğundan fırçayı tüpten çıkarırken üzerindeki rimel çok sıyrılmıyor ve üzerinde çok fazla rimel kalıyor.
Ama gözün iç kısmındaki minik ve kısa kirpikler için bu şekilde olması bence bir artı. Tabi bulaştırmadan sürmeyi başarabilirseniz.
Tek katta iyi sonuç alamadığımdan iki kat uyguladım.
Benim için günlük kullanımdan öte gidemeyecek bir rimel maalesef ve bir daha alacağımı hiç zannetmiyorum. Çünkü çok daha fazlasını yapan rimellerim var. Ve yoluma onlarla devam edeceğim.
Sizin Make Up For Ever markasında önereceği ürünler neler yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim. Ben aynı zamanda İnstagramdayım takip etmek isterseniz sayfanın sol tarafındaki İnstagram butonuna basarak sayfama ulaşabilirsiniz. Sevgiler hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder