Gosh Prime'n Refresh Illuminating Eye Roll-on İncelemesi

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu kendi küçük ama benim için yaptıkları büyük olan bir göz bazı.
Tam göz bazı mı desem bilemedim. Ürünün ucu üç minik gümüş toptan oluşuyor. Topları göz altınıza ve göz kapağınız üzerinde gezdiriyorsunuz ve baz geliyor. Böylece hem bazı yayıyorsunuz hem de gümüş topların serinliğiyle göz altlarınız ferahlıyor. Tabi tek başına sürüp yedirmeniz mümkün değil o toplarla. Bu devrede parmaklara biraz iş düşüyor.
Ürünün vaadi göz çevresini yenilemek aydınlık vermek beslemek ince çizgileri koyu halkaları ve şişlikleri gizlemek. Peki bu vaadlerini yerine getiriyor mu?
Ben çok düzenli kullanmadığım için yenilediğine ve göz çevresini beslediğine şahit olmadım. Belki düzenli kullansam bu vaadlerini de yerine getirebilir bilemiyorum. Ama bazen makyaj yapmadığım günler oluyor ve durup dururken de bu ürünü kullanmak saçma olur.
Neyse diğer vaadlerine gelecek olursam göz çevresini aydınlattığını göz problemlerini gizlediğini iddia ediyor.
Benim göz altlarım uykusuz kalmadığım sürece yada aşırı uyumadığım sürece şişmez ve mor halkalar oluşmaz. Ama çok uyumuşsam yada aşırı uykusuzsam evet kesinlikle aydınlık veriyor. Soğuk bilyeleri sayesinde şişliğe de iyi geldiğini söyleyebilirim. Koyu halkaların görünümünü tek başına tamamen siliyor diyemem benim göz altlarımı siliyor ama eğer çok problemli koyu halka sahibiyseniz ufakta olsa bir kapatıcı desteği şart. Benim düşüncem kapatıcı altına uygulandığında kapatıcıyı sabitleyip çizgilere dolmasını kesinlikle önlüyor. Hatta bazen göz altlarımı nemlendirmeyi unutuyorum yada çok acelem oluyor ve nemlendirmek için zamanım olmuyor. Böyle durumlarda bu baz benim çok işimi görüyor. Kesinlikle göz altlarımı az da olsa nemlendirdiğini ve göz altı kapatıcısını kullanmamı kolaylaştırdığını söyleyebilirim. Baz göz altı kapatıcısı ve pudra harika bir üçlü oldu benim için. Gün boyu göz altı çizgilerime dolmadan ve kapatıcım uçmadan kalıyor.
Aslında her ne kadar göz altı bazı olsa da bence  far bazı olarak da kullanımı gayet güzel ve farın kalıcılığını arttırıyor. Aldığım günden beri arada makyaj yapmasam da daha net bir görüşe sahip olmak için sadece bunu kullandım. Ve gerçekten memnun kaldım.
Hem göz kapağına hem de göz altına uygulanabiliyor olması çok avantajlı.
Bilindiği üzere Gosh markası sadece Gratis'te satılıyor. Ve Gosh standı her Gratis mağazasında yok maalesef. Yine de bulabilirseniz bir şans verin derim. Ben %50 indirimle 13 TL gibi bir fiyata almıştım.
Bence bu fiyata alınabilecek gayet başarılı bir baz. Kolay kolay bitmez gibi geliyor ama biterse de yeniden alacağım bir ürün.
Benim bu bazla ilgili düşüncelerim oldukça olumlu. Sizler de indirimde şans verebilirsiniz.
Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder