Bobbi Brown Shadow Options Palette

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu sevgili arkadaşım Ayşe'nin hediyesi olan bir far paleti.
Bu far paleti ülkemizde satılıyor mu bilmiyorum ama arkadaşım Ayşe bu paleti kardeşine yurtdışından aldırmış. Ancak Ayşe daha çok krem far kullandığı için bu farları kullanamamış ve bana kullanıp kullanamayacağımı sordu. Severek kullanırım tabi ki dedim ve sağolsun yanında çok hoş bir sephora farı ile bu güzel paleti bana yolladı.
Paleti o kadar kurcalamama rağmen ilk iki gün 4 tane far olduğunu sanmıştım. Sonra bir baktım alt tarafından çekince 4 tane de oradan far çıkıyor.
Bence bu palet daha sakin renkleri sevenler için de ideal. 4 tane simli 4 tane de mat fardan oluşuyor.
Açık renklerin hakim olduğu palette koyu tonlarda mevcut ve bu nedenle hem gündüz makyajında hem de gece makyajında rahatlıkla kullanılabilir.
Ayrıca gerek ambalajı gereği gerekse de içindeki far renklerinin kullanılabilirliği gereği tam çantaya at çık bir palet.
Yurtdışında 60$ civarına satılıyor. Hani arkadaşınıza akrabanıza eşinize dostunuza ısmarlamak isterseniz aklınızda bulunsun.
Farların yapısına gelecek olursak her far gibi toz toz olma durumu tabi ki bu far paletinde de mevcut ama benim için sıkıntı değil. Pigmentasyonundan bahsedecek olursam da mat farlarda baz kullanmadan dahi farlar rengini çok güzel veriyor. Simli farlar ise bazsız renklerini tam veriyor diyemem ayrıca simleri bazen dökülebiliyor. Bu nedenle en azından simli farlar için baz kullanmak daha doğru olur.
Ben genel olarak far paletinden memnun kaldım. Buradan bir kez daha benim ilk defa Bobbi Brown farlarla buluşmamı sağlayan arkadaşım Ayşe'ye teşekkür ediyorum.
Sizin Bobbi Brown markasında beğendiğiniz farlar neler paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın.
Hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder