Haftasonu Watsons Alışverişim Ve Kazandığım 2015 Puan

Merhaba
Watsons hafta sonuna özel bazı ürünlerde bir alana bir bedava kampanyası başlatmış. Ayrıca Aralık ayının sonuna kadar 100 TL ve üzeri alışveriş yapanların Watsons kartlarına Ocak ayının 5'inde yüklenecek ve 31 Ocak tarihine kadar kullanılması gereken 2015 puan hediye ediyordu.
Bende hangi ürünler indirimde diye bir göz atayım. Ve aslında indirimde olmayan Deborah standını gördüm.
Hemen çok övülen 24H Hacim veren maskarasını aldım. İncelemesi tabi ki ilerleyen günlerde bloğumda olacak.
Sonra Nivea duş jellerinde bir alana bir bedava vardı. Bende 2 tane eşime aldım ve 2 tane de kendime duş jeli aldım.
Johnson's Baby bebek şampuanlarının 200 ml olanlarında da aynı kampanya vardı. Zaten kızlarım için bu şampuanı kullanıyordum. Ayrıca makyaj fırçalarımın temizliğinde de bebek şampuanı kullandığımdan 2 tane alınca 2 tane de bedavaya gelmiş oldu.
Bunun dışında aslında çok tercih etmesem de Activex anti bakteriyel sıvı sabunlarında da kampanya olunca aldık. Daha doğrusu eşim kendi sepetine atmış ve ben kasaya geldiğimde de okutmuştu ürünleri o yüzden bıraktırmadım. Çünkü ben Protex kullanıcısıyım :)
Aslında Watsons'ın kendi markası olan saç waxlarında kampanya yoktu sadece 1 TL indirim vardı ama kızımın saçlarını banyoda tek açan kremler olduğundan iki tane de onlardan aldım.
Günlük ped  kampanyada olmadığı halde aldım çünkü çok kullanışlı ve her gittiğimde alıyorum.
Alışverişimiz 93 TL tutunca kasadaki görevli 7 TL daha alışveriş yapmamız gerektiğini söyleyince hemen kasanın yanında duran Nivea Lip Butterlardan katım bir tane. Bakalım abartıldığı kadar var mı? Bununda incelemesi blogda olacak :)
Bu arada normalde 137.73 TL tutan alışverişimize 103.76 TL ödedik.
Benim alışverişim böyleydi. Şimdi heyecanla kartıma 2015 puan yüklenmesini bekleyeceğim :)
Bence sizde bu güzel indirimi ve puanı kaçırmayın.
Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder