The Balm Meet Matt(e) Palet İncelemesi

Merhaba
Bugün sizlerle Gratis indiriminden aldığım 3. far paletinin incelemesini yapacağım.
Yine aklımda hiç olmayan bu palet Gratis indirimiyle kendime 'neden hep ışıltılı farların var da doğru düzgün mat farların yok?' diye sormama sebep oldu . Tabi yine fırsatı kaçırmadım ve normalde 54.50 TL olan bu paleti %40 + %10 indirimle 29.43 TL'ye almış oldum. + %10 indirim sadece Gratis kart sahiplerine yapılan bir indirim. Ancak Gratis kart çıkarmak çok kolay kasadan bir form doldurarak alabiliyorsunuz.
Acaba hani Meet Matt(e) paleti alsam diye düşünürken önceliği ilk çıkan ve küçük olan palete vermek istedim.
Evet ürünler mat yine bazsız bile pigmentasyonları harika.
Bu palette sadece 9 tane far olmasına rağmen gündüz ve gece makyajı için rahatlıkla kullanılabilir. Normal far olarak kullanabileceğiniz gibi koyu renk farları ıslak eyeliner fırçası ile eyeliner olarak da kullanılabilir.
Hatta bir kaç rengi  kaş farı olarak bile bence gayet başarılı bir şekilde değerlendirilebilir.
Yine kapağın iç kısmında bir aynası var . Ayrıca paletin içinden küçükte olsa bence gayet işlevsel olan çift taraflı bir fırça çıkıyor. Far fırçası olarak kullanmak zor evet ama alt veya üst kirpik diplerinize far sürmek için kullanabilirsiniz.
soldan sağa PATEL- SCHILLING- BATALI- CHUNG- HOROWITZ- Mc DONALD- RAMİREZ- SMITH
Kısacası eğer doğal tonlarda makyajı seviyorsanız ve eğer mat farlar makyajlarınızın vazgeçilmeziniz ise bu palet tam size göre. Ama 54 TL çok derseniz Gratis indirimlerini kovalayın derim.
Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz sayfanın alt tarafında bulunan bağlantılara tıklamanız yeterli. Diğer Gratis alışverişlerini ve diğer The Balm paletlerinin inceleme yazıları içinde yine sayfanın alt tarafında bulunan arşivden bulabilir ve fikir sahibi olabilirsiniz. kendinize iyi bakın hoşçakalın.



1 yorum: