29 Ekim - 2 Kasım Watsons Bayram İndirimi Alışverişim.

Merhaba
Watsons yine bir bayramı daha es geçmeyerek güzel bir indirim yaptı.
Ben bayramdan önce indirime gireceğini tahmin etmediğim için merak ettiği Rimmel London Stay Matte fondöten ve Max Factor Skin Luminizer fondöten aldığımda ve daha önceki Watsons alışverişimde stoklarımı yaptığım için bu indirimden pek bir şey alamadım.
Aslında Rimmel London markasının yeni kalem farlarını merak ediyordum ancak gittiğim Watsons mağazasında kalmamıştı ve bende kalan tek ürün olan ve bulduğuma çok sevindiğim Rimmel London Brow Mascara aldım.
Kaş maskarasının blonde - medium brown ve dark brown olmak üzere 3 rengi vardı. Ben yine denemeden dark Brown rengini aldım. İlk izlenimim bence kaş farı kullanmadan boşlukları pek dolduramıyor ama kaşları çok güzel sabitliyor. Bence alınabilir. İlk önce keşke biraz daha büyük olsalarmış desem de ürünün çabuk bitmeyeceğini düşünüyorum ve kuruyabileceğini göz önüne alırsak bu boy iyi aslında.
İkinci aldığım ve uzun zamandır kullandığım günlük ped olan Pure'n Soft. Günlük pedi açıkçası temizlik açısından düşündüğüm için kullanıyorum ve bazı genital rahatsızlıklar dolayısıyla kullanıldığında ne kadar başarılı olur bilmiyorum ama bir çok markanın günlük pedini kullandım ve kullandıklarım içinde kağıt gibi olmayan, çamaşıra tam tutunan, regl dönemini takip etmeyip hazırlıksız yakalananlar için düşünüldüğünde fark edene kadar kurtarıcı bir ürün. Ben de kullanmak alışkanlık oldu ve pamuksu üst yüzeyi sayesinde de herhangi alerjik bir durumla da karşılaşmadım.
soldan sağa 006 MOON WALKING- 003 AURORA- 005 TOTAL ECLİPSE
Ben alışverişimi Kocaeli Outlet Center Watsons'ta yaptım. Bilenler bilir bu açık avm'de zaman zaman panayır günleri olur ve mağazalar geçen sezon ürünlerini yada defolu ürünlerini çok uygun fiyattan satışa koyarlar. Watsons ta mağazasının önüne bir kaç sepet dolusu ürün çıkarmıştı. Kalabalıktan ve uzun süren alışveriş maratonum sonrası eşimden azar işitmeyeyim diye çok kurcalayamadım ama uzun zamandır diğer renklerini aradığım Rimmel London Space Dust serisi ojelerinin 3 rengini daha buldum.
Yine panayır sepetinde bir tane de Rimmel London dudak kalemi buldum. Yapısını beğendim. Kahve ve koyu bordo tonlu rujlarımla güzel uyum sağlayacak gibi :)
Fiyatlara gelince fişte her şey yazıyor. Ben bu def çok şey alamasam da yılbaşı indiriminde deli gibi alışveriş yapacağıma eminim çünkü duş jeli ped ve şampuan stoklarımda anca biter o zamana kadar.
Siz en iyisi daha önceki Watsons alışveriş yazımı da okumayı ve fikir sahibi olmayı unutmayın. Diğer yazılarımı da okuyarak Rimmel London fondötenleri kapatıcıları ojeleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ve tabiki diğer markalar hakkındaki yazılarımı da okumayı da unutmayım. Belki de aklınızdaki ürünü incelemişimdir daha önce :)
Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz sayfanın alt tarafındaki bağlantılara tıklayabilirsiniz. Hoşça kalın.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder