Flormar BB Cream Powder incelemesi ve Uygulaması

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu uzun zamandır aradığım ve sonunda bir Flormar mağazasında bulduğum BB Cream Powder.
Şimdi diyeceksiniz ki zaten Flormar'ın internet sitesinde satılıyor. Evet ancak sadece 3 rengi satılıyor. Oysa ben neredeyse bir zencinin kullanabileceği renkte olan CP24 Medium rengi.
Bu rengi ısrarla almak istememin sebebi ise makyajda yüz kontürleme için kullanmak.
İlk izlenimime gelecek olursak gerçekten de yüz kontürleme de kullandığım The Balm Bahama Mama için hem baz olacak nitelikte hem de sadece kendi başına kullanılabilecek kadar başarılı.
Sürümü uygulaması ve dağıtması çok kolay. En kolay fırçayla hatlar çizip nemli makyaj süngeriyle dağıtmak oldu.
İlk defa kullandığım için çok dikkatli ve dolayısıyla az kullandım. Ama günlük makyaj için gayet uygun miktarda kullanmışım.
Eğer sizde bu ürünü bulursanız kaçırmayın derim çünkü bulmak çok zor. Zaten sırf kontürleme için kullanılacak bir renk olduğundan da kolay kolay bitmez.
Ürünün kapağında yuvarlak bir aynası ürünün üzerinde koruma jelatini var. Ayrıca ambalajın alt tarafında ürünü uygulamak için yuvarlak bir sünger var.
27.50 TL fiyatı var ama bence performans fiyat ve miktar açısından düşünüldüğünde bence makul bir fiyat.
Bugün ilk defa kullanmama rağmen çok beğendim ve severek kullanacağımı düşünüyorum.
Beni instagram ve diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz aşağıda bulunan bağlantılara tıklayabilirsiniz. Ayrıca bloğuma üye olmayı unutmayın. Belli mi olur belki de yılbaşında bir çekiliş gelir. Kendinize iyi bakın hoşçakalın.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder