Pastel Day Long Lipcolor Kissproof Rujlarım

Merhaba
Kırmızı ruja ayılan bayılan biriyim. Ancak malum normal bir dudak kalemi ve ruj uyguladığımızda kalıcılığını arttırmak için ne yaparsak yapalım bir şeyler yiyip içince hep dudak kalemi boş çerçeve gibi dudakta kalıyor ama ruj uçup gidiyor. Kırmızı ruj bu hemen çıkarıp çaktırmadan sürülmüyor da meret :)
Uzun zamandır kalıcı ruj arayışındaydım. Bir kaç markanın 12 saat 14 saat 24 saat kalıcı olduğunu iddia ettiği rujlarını denedim ama sonuç hep hüsran oldu. Hatta bir Watsons çalışanına bir markanın ruju için  ' ne kadar kalıcı?' diye sorduğumda 'siz silene kadar çıkmıyor' demişti. Tabi aldım ama yine istediğim kalıcılığı yakalayamadım.
Youtube'da sevgili +bilgentolis 'in videolarını severek izliyorum. Yine bir gün videosunu izlerken dudağında tam mat kadife gibi duran kusursuz bir ruj vardı. Rujun pastel markasına ait olduğunu duyunca çok sevindim çünkü sevgili Bilgen Amerika'da yaşıyor ve oralardan bir marka söyleseydi tabi ki ona ulaşmam Pastele ulaşmam kadar kolay olmayacaktı. Uzun uğraşlar sonucu hatta bazı kozmetik mağazası çalışanları artık o gelmeyecek kalktı o seri dese de ben bu ruju ve hemen aldım. Eve gelir gelmez uyguladım.
Ve işte aradığım ruja Bilgen videosu sayesinde kavuşmuştum.
Ruj dudak parlatıcısı gibi bir ambalaja sahip. Ancak asla bir dudak parlatıcısı değil. İlk katta bile inanılmaz örtücü kadife gibi ve tam mat ruj. Ancak ruju sürer sürmez dağıtmanız lazım yoksa hemen dudağa tabiri caizse yapışıyor ve asla hareket etmiyor. Sonra istediğini ye iç saatlerce duruyor. Sadece zamanla dudakların iç kısmı pembe pembe gözüküyor o kadar. Dudaklarınızı açmazsanız oda gözükmüyor zaten :) Yani siz rujunuzu tazeleyene kadar sizi çok rahat idare eder :)
Hal böyle olunca diğer renklerini de almaya karar verdim. Kırmızı renkten sonra aldığım iki ruj da aynen kırmızı gibi tam örtücü ve mat. Kesinlikle dudaktan oynamıyor. Ancak daha metalik bir görüntüye ulaşıyor.
Benim Pastel rujlarım böyle dener beğenir ve alırsanız benimle paylaşmayı da unutmayın. Aynı zamanda gamzecelikdemir kullanıcı adıyla İnstagram!dan takip etmeyi unutmayın kendinize iyi bakın hoşçakalın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder